Pre-IAA: Noutățile Schmitz Cargobull

La câteva zile după eveniment de inaugurare („Start al producție”) a celei mai noi linii de producție fără sudură cu grinzi longitudinale de la Altenberge, Germania (investiție ce se ridică la aproximativ 30 milieone euro) constructorul german reprezentat de emblematicul elefant va organizat și un evenimentul de previzualizare a noutăților ce vor fi expuse în cadrul IAA Hanovra care, în perioada crizei economice a fost suspendat. În afară de noul grup frigorific TKM One prezentat inițial sub formă de concept în 2013 la Solutrans (Lyon), Schmitz Cargobull promite un număr mare de inovații pentru toate tipurile de transport.

Schmitz TKM One

Credit foto: Transporto Commerciale

Pre-IAA: Noutățile Schmitz Cargobull

Schmitz Cargobull Europa înapoi pe plus
Peste 45 000 de remorci au fost vândute în întreaga Uniune Europeană, din 2013 până în 2014. Conform estimărilor, totalul cifrei de afaceri la sfârșitul anului curent ar trebui să fie undeva la peste 1,8 miliarde de euro, cu o producție totală de peste 47.500 remorci și semiremorci. Creșterea estimată de către oficialii „Elefantului“ german, se simte la nivel de producție și vânzări. Fabrica din Spania a constructorului german a început să producă semiremorci iar vânzările în țări precum Belgia, Olanda, Luxemburg și Germania sunt în creștere. Conform publicației italiene Transporto Commerciale, Italia rămâne o piață nesigură, dar cu un potențial de revenire din ce în ce mai clar. Paradoxal, piața rusească pentru Schmitz are un ușor trend de creștere după izbucnirea conflictului ruso-ucrainian și atașarea Crimeei de către Rusia.

100 milioane investite în fabrica din China
Scopul constructorului german este de a se dezvolta pe noi piețe cu noi produse dedicate iar investiția de 100 de milioane de euro în fabrica din Wuhan (China), reprezintă un pas impotant în acest sens. Conform estimărilor de business ale constructorului german, fabrica chineză poate aduce venituri substanțiale până la finalul lui 2015, piața chineză fiind capabilă să producă și să vândă peste 40 000 unități de remorci și semiremorci pe an.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.