LegislatieȘtiri

Precizari cu privire la reinnoirea atestatul pentru insotire transport cu gabarit depasit

CNADNR (Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania) aduce la cunostinta celor implicati in transportul agabaritic ca atestarea personalului specializat pentru insotirea vehiculelor cu depasiri se desfasoara in conformitate cu prevederile normelor privind autorizarea si desfasurarea circulatiei vehiculelor rutiere cu mase si/sau cu dimensiuni ce depasesc masele si/sau dimensiunile maxime admise prevazute in OG nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, aprobate prin Ordinul MTI nr. 356/2010.

Atestatele nominale ale personalului specializat se elibereaza pentru o perioada de cinci ani, urmand ca la expirarea acestora sa se obtina noi atestate, conform procedurilor prevazute in normele aprobate prin Ordinul MTI nr. 356/2010, cu plata integrala a tarifelor prevazute.

Precizari cu privire la reinnoirea atestatul pentru insotire transport cu gabarit depasit

Avand in vedere numarul mare de atestate nominale care urmeaza sa expire in cursul anului 2015, CNADNR solicita celor interesati sa depuna din timp cererile in vederea programarii participarii la sesiunile de verificare a cunostintelor.

Reamintim ca in cursul anului 2015 urmeaza a se organiza sesiuni de examinare in lunile aprilie, iulie si octombrie. Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania atragem atentia ca la expirarea atestatelor valabile in prezent, obtinerea unor noi atestate nominale se poate face doar in urma sustinerii si promovarii examenului de verificare a cunostintelor, cu plata integrala a tarifelor aferente.

Data exacta a fiecarei sesiuni de examinare, precum si lista persoanelor programate pentru fiecare sesiune, dupa caz, urmeaza a se publica pe site-ul www.cnadnr.ro la rubrica „Punct de informare/Anunt privind verificarea cunostintelor in vederea obtinerii atestatului nominal pentru efectuarea insotirii vehiculelor cu depasiri”.

Din aceeași categorie...

Back to top button