Trailer

Prelată gratuită Sennder pentru remorcile Schwarzmüller

Platforma digitală Sennder a anunțat un parteneriat cu producătorul austriac de remorci Schwarzmüller. Cu efect imediat, toate remorcile cumpărate vor fi însoțite de o prelată sponsorizată de sennder.

În afară de prelatele gratuite, Sennder vrea să ofere și un bonus în numerar pentru companiile de transport care cumpără remorci Schwarzmüller. Bonusul de 1.000 de euro va fi oferit o singură dată, la prima achiziție.

Prelată gratuită Sennder pentru remorcile Schwarzmüller

Oferta va fi disponibilă pentru început doar în Polonia, liderul european în transportul internațional rutier de marfă. Din al treilea trimestru al acestui an, oferta va fi extinsă în toată țările Europei.

”Piața poloneză este una dintre cele mai mari din Europa și este crucială pentru strategia de creștere a sennder. Anul trecut, numărul de transportatori cu care lucrăm în Polonia a crescut cu peste 35%. Parteneriatul cu Schwarzmüller va crește notorietatea mărcii sennder în piață”, a declarat Julius Koehler, cofondator și director general al sennder.

Ambele companii operează în Europa, cu un plus pentru Schwarzmüller, care este bine reprezentată și în Europa de Est. Compania este lider de piață în Ungaria, Cehia, Slovacia, Austria și Elveția.

VEZI ȘI: Thermo King lansează agregatul ultrasilențios Advancer Whisper Pro

Schwarzmüller și sennder vor lucra în continuare pentru a oferi noi servicii cu valoare adăugată pentru transportatori. În același timp, ambele companii vor avea un plus de imagine pe drumurile europene în urma acestei campanii.

Cele două companii lucrează deja împreună. Toate remorcile Schwarzmüller pot fi legate la platforma sennder sennOS, care oferă expeditorilor comerciali o vizibilitate îmbunătățită asupra mărfurilor comandate în timp real.

Acesta este al treilea parteneriat important anunțat în acest an de sennder, după cele cu Michelin și Zeitfracht.

Din aceeași categorie...

Back to top button