IAALansareȘtiri

PREMIERĂ: Noul Daily cu transmisie automată cu opt trepte

Iveco va prezenta în premieră în cadrul standul său de la IAA Hanovra 2014, cel mai important târg dedicat vehiculelor comerciale ușoare, noul Iveco Daily cu transmisie automată cu opt trepte produsă de compania germană ZF. Acestă premieră concide cu aniversarea a 150 de ani de la înființarea Magirus și vine să completeze oferta deja existentă a producătorului italian ce conține în cutia automată Agile.

Noul Iveco Daily a fost schimbat în proporție de 80% față de predecesotul său. Noutățile au adus un plus de eficiență din punct de vedere al încărcării precum și a performanțelor dinamice. Singurul lucru la care n-au renunțat italienii a fost șasiul tip cadru, unul din cele mai rezistente de pe piață și amplasarea motoare în față.

PREMIERĂ: Noul Daily cu transmisie automată cu opt trepte

Noul motor F1C, noua suspensie Quad Leaf și transmisia automată cu opt trepte produsă de ZF par a fi argumente suficiente pentru a convinge noii clienți. Pe o piață a comercialelor ușoare efervescentă, Iveco Daily se află printre favorite. Producătorul german de transmisii ZF este recunoscut pentru cutiile sale ultrarapide la schimbarea de traptă fapt ce îmbunătățește considerabil consumul de conbustibil. Schimbarea se porduce în mai puțin de 200 de milisecunde astfel că, nu există pierderi de putere iar accelerarea este una lină. Noua cutie este recomandată pentru variantele minibus și pe unele versiuni van.

Din aceeași categorie...

Back to top button