Premierele Hankook de la târgului transport logistic 2019

Premierele Hankook de la târgului transport logistic 2019
Hankook a participat pentru a treia oară consecutiv la târgul transport logistic 2019, eveniment dedicat celor care lucrează în logistică, mobilitate, IT și managementul lanțurilor de aprovizionare.

Așa cum era de așteptat, producătorul sud-coreean Hankook a prezentat cele mai recente inovații în domeniul anvelopelor pentru camioane și autobuze.

Premierele Hankook de la târgului transport logistic 2019

În cadrul Hankook, economia și eficiența sunt punctul central al cercetării și dezvoltării unei anvelope.

VEZI ȘI: Industria solicită aprobarea camioanelor extra-lungi de până la 31 de metri în Germania

Tot în cadrul târgului bavarez, sud-coreenii au prezintat și anvelopele ultraeficiente e-Cube Blue, gândite pentru axa de direcție, tracțiune și cele ale semiremorcilor.

„Acest târg a devenit un eveniment care nu trebuie ratat, iar anul acesta am prezentat clienților noștri o serie de produse inovatoare dedicate vehiculelor comerciale. Printre noutăți se află și anvelopa SmartFlex AH31”, a declarat Manfred Zoni, directorul de vânzări pentru anvelope dedicate camioanelor.

Tot în cadrul standului de la transport logistic 2019, clienții au putut vedea anvelopele SmartFlex DH31 pentru axa motoare, SmartFlex AH31 pentru axa directoare, precum și anvelopele destinate remorcilor SmartFlex TH31 și TH22.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.