Utilitare ușoare

Premierele Mercedes-Benz din cadrul General Police Equipment Exhibition & Conference

Mercedes-Benz a participat în februarie la General Police Equipment Exhibition & Conference, unde au prezentat o gamă completă de vehicule destinate poliției.

Pe lista premierelor Mercedes-Benz de la General Police Equipment Exhibition & Conference s-a aflat modelul plug-in hybrid-ul Clasa E. Modelul break în versiunea E300 este echipat cu un motor diesel și un motor electric, vehiculul fiind capabil să ruleze pur electric până la 50 de kilometri.

Premierele Mercedes-Benz din cadrul General Police Equipment Exhibition & Conference

Alături de plug-in hybrid-ul Clasa E, nemții au expus și o mașină de intervenție bazată pe electricul EQC. SUV-ul electric dispune de cele mai noi sisteme de siguranță și asistare, iar în anumite condiții, acesta devine un vehicul semi-autonom.

VEZI ȘI: Danemarca va avea cea mai mare parcare securizată pentru camioane din Europa

Pe lista vehiculelor „verzi”, Mercedes-Benz a trecut și un GLC F-Cell, un SUV echipat cu un sistem electric de propulsie bazat pe pile de combustie.

Mercedes-Benz Vito este un vehicul de intervenție cu șatete vechi, iar cea mai recentă versiune a sa a primit scaune special proiectate, astfel încât oamenii legii să poată urca/coborî și mai rapid. Opt versiuni de Vito pot fi configurate de organele de ordine, în funcție de nevoile organizații.

Premierele Mercedes-Benz din cadrul General Police Equipment Exhibition & Conference

Începând din acest an, din flota de vehicule pentru poliție face parte și camionul Arocs. Nemții au pregătit o versiune specială care poate interveni în off-road, dar care poate desfășura acțiuni și în condiții de vreme dificilă. Camionul este echipat cu un motor diesel de 10.7 litri cu șase cilindri care dezvoltă 428 de cai putere și 2.100 Nm. Și în cazul lui Arocs, nemții propun o mulțime de sisteme de siguranță care să îmbunătățească viața organelor de ordine.

Din aceeași categorie...

Back to top button