baumaCamioaneȘtiri

Premierele Scania din cadrul târgului Bauma 2019 din Munchen

Toți producătorii mari de camioane văd în târgul Bauma 2019 o primă oportunitate pentru a-și prezenta produsele pentru construcții și șantier.

Dacă în urmă cu câteva ore v-am adus la cunoștință premierele pregătite de Daimler pentru ediția din acest an a târgului Bauma 2019, a venit rândul să expunem și principalele produse pe care Scania are în plan să le aducă la Munchen.

Premierele Scania din cadrul târgului Bauma 2019 din Munchen

Scania va expune la Bauma 2019 cinci camioane destinate construcțiilor: patru dintre acestea vor putea fi văzute în hala destinată constructorului suedez, ultimul fiind amplasat în spațiul exterior.

VEZI ȘI: Olandezii de la Te Kloeze-Bruyl operează primul Scania S 730 V8 cu cinci axe

Toate cele 5 produse amintite mai sus ies în evidență datorită robusteții oferite, dar mai ales pentru faptul că pot rula cu bio-combustibil (motorină HVO).

Tot la targul de la Munchen, Scania va pregăti o serie de demonstrații pentru sistemele moderne disponibile pe camioanele sale. Vorbim despre vehicule conectate gândite pentru a reduce costurile totale ale flotelor, dar și despre tehnologii moderne care îi țin pe dispeceri la curent cu tot ce se desfășoară pe traseu.

De asemenea, anul acesta, Scania împlinește 50 de ani de la introducerea motorul V8 pe modelele sale, iar producătorul suedez a pregătit câteva surprize pentru fani.

Premierele Scania din cadrul târgului Bauma din Munchen

„Le vom arăta posibililor clienți cum pot reduce costurile și cum pot crește productivitatea. Deși electrificarea devine o alternativă din ce în ce mai bună, vehiculele care folosesc motoare cu combustie internă încă mai au un cuvânt de spus. Încă depindem de aceste tipuri de motoare. Scania a investit pentru a crește eficiența motoarelor cu combustie internă, iar acest lucru va putea fi consultat în cadrul Bauma 2019”, au declarat oficialii producătorului suedez.

Din aceeași categorie...

Back to top button