ȘtiriTrailer

Premierele Schmitz Cargobull pentru târgul Bauma de la Munchen

Schmitz Cargobull este unul dintre producătorii care a decis să participe în cadrul târgului Bauma 2019, desfășurat între aprilie la Munchen.

„Elefantul Albastru” a pregătit o serie de premiere importante pentru această ediție, grupate sub motto-ul „Constructing Value”. Pe lista producătorului german apar nu doar semiremorci basculabile, ci și o serie de sisteme de siguranță și asistare dedicate celor care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor.

Premierele Schmitz Cargobull pentru târgul Bauma de la Munchen

Pe lista premierelor apar două semiremorci basculabile S.KI și o remorcă M.KI, aceasta din urmă având o prelată acționată electric. Prima semiremorcă basculabilă S.KI va avea o constucție din aluminiu și va fi „tapetată” cu materialul plastic denumit OKULEN.

VEZI ȘI: Volvo FH cu I-Save și Turbo Compound reduce consumul de carburant cu până la 7%

În cazul celei de-a doua semiremorci S.KI, accentul a fost pus pe reducerea masei totale, astel că izolația termină destinată benei a fost optimizată, iar acum este mai ușoară cu cel puțin 310 kilograme comparativ cu vechea versiune. Pentru a ajunge la această valoare, Schmitz Cargobull a folosit o serie de materiale ușoare.

Pentru a diminua timpii de încărcare/descărcare, Schmitz Cargobull propune remorca M.KI cu prelată acționată electric. Sistemul răspunde la comenzi atât de la pupitrul aflat în cabină, cât și de la o telecomandă.

Așa cum afirmam la început, Schmitz Cargobull vine și cu o serie de sisteme noi. Nemții propun a treia generație a software-ului TrailerConnect, oferit opțional pe toate tipurile de semiremorci basculabile. Noul sistem oferă informații despre uzura plăcuțelor de frână, integrează un nou sistem pentru monitorizarea presiunii în pneuri și dispune de o serie nouă de posibilități de personalizare.

Din aceeași categorie...

Back to top button