IAA HanovraSpecialȘtiri

Prezență consistentă pentru Renault Trucks în cadrul #IAA2016

Renault Trucks anunță o prezență consistentă în cadrul celei de-a 66-a ediții a #IAA2016, ce se va desfășura la Hanovra, în perioada 22-29 septembrie.

Anul acesta Renault Trucks sărbătorește robustețea mărcii, motiv pentru care, în cadrul standului de la IAA Hanovra 2016, francezii vor expune de la Renault Trucks T520 Maxispace High Edition 4×2, Renault Trucks D Wide 460 4×2, până la deja iconica gamă K. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere, de asemenea, la standul Renault Trucks, camionul MKR, proaspăt întors de la Dakar și de la Raliul Drumului Mătăsii, alături de numeroase animații.

Vehiculele destinate transportului pe distanțe lungi, activității de construcții, distribuției sau raliurilor, precum și numeroase animații, vor atesta robustețea istorică a mărcii cu logo în formă de diamant.

Prezență consistentă pentru Renault Trucks în cadrul #IAA2016

În ceea ce privește camioanele de transport pe distanțe lungi, vizitatorii vor avea ocazia exclusivă să intre în contact cu modelul Renault Trucks T Maxispace High Edition, o ediție specială a T 520. De asemenea, aceștia vor putea să urce la borul unei cabine T High secționate, pentru a putea aprecia ergonomia, vizibilitatea și pentru a putea testa confortul acestui vehicul, votat Truck of the Year 2015, în cadrul ediției anterioare a expoziției de la Hanovra.

VEZI ȘI: Primele informații și imagini cu noul MAN TGE

Cât despre gama destinată activității de construcții, punctele de atracție sunt o versiune specială a modelului K, specifică pieței germane, Renault Trucks K480 Skorpion, plus camionul MKR Adventure, proaspăt revenit din recenta aventură din cadrul Silk Way, și prezentat în premieră publicului. Acest camion va fi subiectul unei atenții particulare, deoarece va fi posibilă experimentarea senzației de la volan în rally raid, prin intermediul a două simulatoare de conducere.

De asemenea, cei care vor vizita stantul Renault Trucks, vor putea să participe la un atelier de customizare a camionului, “Pimp my truck!”.

Sven Punke, Marcel Barth și echipa lor din cadrul Truck Tuning Center, care s-au numărat printre câștigătorii ultimului Truck-Grand-Prix de la Nürburgring, cu camionul lor, Avatar, vor lucra din greu, în spațiul de 300 mc pe care Renaut Trucks l-a rezervat pentru ei.

Vopsire prin intermediul tehnologiei Airbrush, demontarea sau montarea unor piese, sau chiar a tapițeriei originale a interiorului cabinei, un Renault Trucks T High va trece printr-o mulțime de astfel de customizări pe parcursul târgului.

Pentru a le permite vizitatorilor să urmărească evenimentele de la stand și, în special, progresul procesului de customizare, Renault Trucks va oferi rapoarte și va retransmite informații pe rețelele de socializare oficiale. Din păcate, în România, marca franceză nu are o pagină de Facebook dedicată fanilor și nici cont de Instagram, motiv pentru care vă invităm să urmăriți evoluția tuning-ului camionului Renault Trucks T High pe pagina Renault Trucks Deutschland Österreich Schweiz sau Renault Trucks Deliver.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button