Prezența Iveco în cadrul Solutrans 2015

Solutrans 2015

Iveco a prezentat la Solutrans 2015 întreaga sa gamă de vehicule și servicii, demostrând cu cele 19 vehicule expuse angajamentul său de furnizare a tehnologiei pentru un transport durabil la un cost total de proprietate (TCO) scăzut.

În cadrul Solutrans 2015, târgul organizat de Federația Carosierilor din Franța, pe lângă modelele standrd, Iveco a expus și o gamă variată de vehicule cu suprastructuri, toate alese pentru natura lor inovatoare și importanță comercială în cadrul sectorului.

De asemenea, pe lângă vehicule, Iveco a expus și componente, prinre acestea numărându-se motor Cursor 8 CNG, transmisia automată ZF HiMatic cu 8 trepte precum și un mini-excavator Case CX18B în bena unui Iveco Daily.

Prezența Iveco în cadrul Solutrans 2015

Dintre vehiculele expuse în cadrul standului amintim de vedeta absolută, noul Iveco Eurocargo votat International Truck of the Year 2016, Iveco Daily, Iveco Trakker și conceptul de comercială ușoară Iveco Vision.

Știre în curs de actualizare…

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker