Trailer

Prima combinație LHV care poate circula în Olanda și în Germania

Producătorul de remorci D-TEC și operatorul Van der Most Transport au pus în circulație prima combinație LHV care respectă atât regulile din Olanda, cât și pe cele din Germania.

Pe lângă avantajul de a putea fi folosită în ambele țări, noua combinație LHV are și o greutate proprie redusă. D-TEC LHV poate transporta 3 containere de 20 de picioare sau un container de 20 de picioare și unul de 40 de picioare. Partea frontală consistă dintr-un Combidolly, urmat de un Flexitrailer, un Portmaster sau un șasiu de 40 de picioare.

Prima combinație LHV care poate circula în Olanda și în Germania

Van der Most a optat pentru o combinație formată dintr-un Combidolly și un șasiu de 40 de picioare, pentru cea mai redusă greutate la gol. Greutatea proprie mică a fost obținută, printre altele, deoarece D-TEC a reproiectat Combidolly, care este acum mai ușor cu aproximativ 200 kg. În combinație cu șasiul ușor de 40 de picioare de la D-TEC, economia de greutate este de 1.500 kg față de alte combinații LHV ale companiei.

”Această reducere a greutății a fost necesară pentru ca această combinație LHV să respecte și cerințele din Germania, unde greutatea este limitată la 40 de tone. Marele avantaj este că putem transporta mai multă marfă, cu emisii de CO2 pe tonă mai mici cu 30% față de o combinație standard”, a declarat Mark van der Most.

VEZI ȘI: Combinație ilegală de 95 de tone, în Olanda

Van der Most Transport este o companie specializată în transportul rutier al tuturor tipurilor de containere maritime. Parteneriatul cu D-TEC a început în 1993, cu livrarea primului Combitrailer. Alte șasiuri multifuncționale pentru containere au urmat în curând.

Deoarece Van der Most este un client important al D-TEC pe piața olandeză, compania de transport este implicată în dezvoltarea de noi modele ale producătorului de remorci. D-TEC produce șasiuri pentru containere de peste 30 de ani, inclusiv cunoscutele modele Flexitrailer, Combitrailer și Portmaster, care sunt vândute în toată Europa.

Din aceeași categorie...

Back to top button