Companii de transport

Prima flotă gigant din Europa care adoptă modelul Ford F-Max

F-Max câștigă ușor-ușor cotă de piață în Europa: vândut în general către transportatorii mici și medii, modelul Ford pentru transport internațional a intrat recent în prima flotă gigant.

Știm deja care este prima flotă gigant din Europa care adoptă Ford F-Max, modelul care a uimit lumea transporturilor încă de la lansare, câștigând titlul Camionul Anului 2019. Compania letonă Kreiss, cu o flotă de peste 1.100 de camioane, a achiziționat recent 5 unități F-Max.

Prima flotă gigant din Europa care adoptă modelul Ford F-Max

Compania din Letonia este specializată în transport internațional, în special cu temperatură controlată. Camioanele transportatorului, în general Volvo și Mercedes, sunt des întâlnite în țările din vestul și nordul Europei, dar și în Polonia.

Kreiss a decis să cumpere 5 unități F-Max de la un nou importator Ford Trucks din Letonia. La sfârșitul săptămânii trecute, camioanele au făcut primele călătorii de încălzire, pe rute naționale. În curând, camioanele vor fi folosite pe rute internaționale, spre vestul continentului.

VEZI ȘI: Ford Trucks a lansat ediția specială F-Max Blackline și versiunea F-Max L

Prima flotă gigant din Europa care adoptă modelul Ford F-MaxNu are rost să vorbim prea mult despre configurația autotractoarelor noi, deoarece Ford F-Max are puține variante disponibile. O singură cabină, dar foarte spațioasă (înălțime internă de 216 cm), și un singur motor, dar unul cu performanțe demne de cursele internaționale (500 CP, 2.500 Nm).

Cât despre design, Kreiss a optat pentru cabine alb complet, probabil deoarece aceste unități erau deja pe stocul importatorului. Camioanele transportatorului sunt recunoscute în general pentru cabinele în culorile roșu și argintiu.

Din aceeași categorie...

Back to top button