Prima generație Ford Transit poate fi condusă în jocul video Forza Horizon 4

Prima generație Ford Transit poate fi condusă în jocul video Forza Horizon 4

Prima generație Ford Transit poate fi condusă în jocul video Forza Horizon 4, lansat în urmă cu aproximativ un an și dedicat pasionaților de curse.

De-a lungul timpului, designerii și inginerii care lucrează la astfel de jocuri introduc o serie de update-uri. Aceștia pregătesc mai multe mașini pe care le poți pilota, dar și mai multe circuite.

Acum, Ford împreună cu specialiștii din cadrul Forza Horizon au pregătit o surpriză pentru fani. Introducerea primei generații Ford Transit din 1965 în jocul video.

Așa cum o spun și reprezentanții Ovalului Albastru, modelul a fost introdus pentru a oferi fanilor o idee asupra modului în care conduceai o utilitară în urmă cu peste 50 de ani.

Exemplarul folosit pentru realizarea versiunii virtuale face parte din colecția de vehicule istorie a Ford of Britain, iar pentru dezvoltarea modelului 3D au fost realizate peste 1.000 de fotografii.

VEZI ȘI: ADAC: „Sistemele de asistență la condus salvează vieți”

Fiecare unghi, fiecare detaliu de exterior sau de interior au fost fotografiate de profesioniști astfel încât inginerii de software să poată veni cu o variantă extrem de precisă.

„Acest Ford Transit este o mașină cu adevărat specială, motiv pentru care am vurt să o avem în jocul video. Ne place să ținem fanii cu sufletul la gură”, a declarat Miko Russell, fotograf Forza Horizon 4.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.