Prima semifinală Scania YETD 2014 de la Cluj şi-a ales câştigătorii

Pe 11 aprilie, a avut loc la Cluj prima semifinală Scania Young European Truck Driver (#YETD2014). În dimineața zilei concursului s-au prezentat la sediul Scania de la Luncani patruzeci de şoferi profesionişti înscriși în concurs. În urma testului teoretic şi a probelor Knock the King şi Cargo Securing, opt concurenţi s-au luptat foarte strâns pentru cele patru „bilete“ în marea finală Scania Young European Truck Driver România. Primii patru semifinaliști sunt: Jucan Florin (Locul 1), Croitoriu Daniel (Locul 2), Ciuclea Viorel Costel (Locul 3) și Tordai Istvan (Locul 4).

Cei patru vor participa la marea finală YETD România 2014 de la Jucu, judeţul Cluj, în cadrul T-festival (9-11 mai), unde vor concura alături de alți opt șoferi profesioniști. Câștigătorul va primi un cec de 3.000 de Euro și va reprezenta România la finala YETD 2014 din Suedia unde poate câștiga un camion Scania seria R, în valoare de 100.000 de Euro.

Prima semifinală Scania YETD 2014 de la Cluj şi-a ales câştigătorii

Pentru cei mai buni şoferi de camion nimic nu este imposibil. Concurenții își testează cunostințele și abilitățile de șofat, astfel provocarea ramâne „ȘOFEZI SAU CONDUCI?”

Cei pasionați de camioane sunt așteptați să fie prezenți la cele două semifinale rămase a celui mai important concurs din lume dedicat șoferilor profesioniști – la Scania București în data de 18 aprilie și Scania Bacău pe 25 aprilie.  La aceste evenimente, pe lângă spectacolul oferit de probele la care participă șoferii, invitații pot vedea ultimul model Scania Euro 6 și cele mai noi servicii oferite, pot participa la un concurs Knock the King doar cu cap tractor, la Scania Driver Simulator și la drive-test cu ultimele modele de Audi.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.