Companii de transport

Primafrio Group a comandat 1300 de camioane DAF XF 480 Super Space

Compania spaniolă de transport și logistică Primafrio Group a plasat o comandă de 1300 de camioane DAF XF 480 Super Space.

Bazându-se pe o fiabilitate excelentă în operare și un consum redus de combustibil, compania spaniolă de transport și logistică Primafrio Group a plasat o nouă o comandă către DAF, pentru achiziția a 1300 de camioane XF 480 Super Space Cab.

Primafrio Group a comandat 1300 de camioane DAF XF 480 Super Space

Livrarea celor 1300 de camioane DAF XF 480 Super Space va fi făcută conform unui plan de livrări care se va derula până la sfârșitul anului 2023. Primele 400 de unități au fost deja livrate de producătorul olandez către spanioli, acestea putând fi văzute pe drumurile din Europa.

Prima achiziție de camioane DAF făcută de Primafrio a fost în 2016. Atunci, spaniolii au cumpărat 1000 de camioane, din care primele 300 de unități au fost livrate un an mai târziu.

”Utilizarea lor zilnică ne-a demonstrat că acestea sunt un etalon în ceea ce privește fiabiltiatea în operare, consumul redus de carburant și confortul șoferului”, spune José Esteban Conesa, CEO Primafrio.

VEZI ȘI: Modelul Scania L poate fi echipat opțional cu ușă batantă City Door

Primafrio Group a fost înființată la începutul anilor ’60 în Murcia și s-a dezvoltat într-o afacere care a devenit lider în segmentul de transport din Spania, fiind specializată în transportul de alimente refrigerate și congelate, respectiv de bunuri de valoare. De asemenea, Primafrio se află printre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa.

Compania spaniolă are subsidiare în Andalusia, Catalonia, Țara Bascilor, dar și în Portugalia, Franța și Germania.

Primafrio deține facilități moderne, care includ depozite cu temperatură controlată de ultimă generație pentru a oferi clienților o gamă largă de servicii logistice cu valoare adăugată.

La finalul lui 2020, flota companiei include și 900 de camioane DAF XF.

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button