Știri

Primafrio își înnoiește flota cu 311 camioane Scania cu cabină S

Grupul Primafrio, specializat în transporturi horticole cu temperatură controlată, și-a reînnoit flota cu 311 camioane Scania: 300 de unități 500 S, 9 unități 660 S și două 730 S.

Noile camioane dispun de îmbunătățiri la motoare care permit reduceri ale consumului de peste 8%, în comparație cu cele pe care le înlocuiesc. În plus, cabinele spațioase, echipate cu frigider și pre-instalare pentru cuptor cu microunde, îmbunătățesc confortul șoferilor.

Vehiculele sunt acompaniate de un sistem de administrare a flotei care permite poziționarea în timp real, monitorizarea performanțelor vehiculelor, raportarea emisiilor de CO2, planificarea întreținerii, rapoarte ale defecțiunilor, dar și evaluarea șoferilor.

”Acordul cu Scania, un partener cu care lucrăm de 35 de ani, ne ajută să ne îmbunătățim impactul asupra mediului. Cu ajutorul lui obținem o reducere a emisiilor de CO2, economii de consum, o creștere a manevrabilității și un plus de fiabilitate. Aceste îmbunătățiri sunt perfect aliniate cu angajamentele noastre de sustenabilitate și protecție a mediului”, a declarat José Esteban Conesa, președintele Grupo Primafrio.

VEZI ȘI: Volvo a livrat anul trecut 800 de camioane pentru Primafrio

Noile camioane mai eficiente și pregătirea specifică pentru instructorii Primafrio din partea echipei Scania va avea ca rezultate reducerea costurilor operaționale, creșterea productivității și o scădere notabilă a emisiilor de CO2. În timpul instruirii s-a pus accent pe sistemele dezvoltate intern de Scania: Opticruise + Retarder, Active Prediction + Eco Roll și Scania Driver Support.

Cele 311 camioane Scania S fac parte din eforturile anuale de înnoire a flotei Primafrio, concentrate pe creșterea eficienței, reducerea consumului și a emisiilor și economii la costurile de întreținere. Vârsta medie a celor 2.800 de camioane ale companiei este de 30 de luni.

Din aceeași categorie...

Back to top button