Top NewsTrailer

Primafrio introduce în premieră în flotă semiremorci frigorifice Schmitz

Cu noile semiremorci frigorifice Schmitz, Primafrio își extinde flota la 2.800 de vehicule, deservind cele mai importante piețe din Europa.

Grupul Primafrio și-a consolidat flota cu 200 de semiremorci frigorifice S.KO COOL de la Schmitz Cargobull cu șasiu galvanizat, pentru care „Elefatul Albastru” oferă o garanție anticorozivă de 10 ani.

„Această achiziție reprezintă o etapă importantă pentru compania noastră, deoarece folosim pentru prima dată vehiculele inovatoare ale Schmitz Cargobull, ceea ce ne consolidează angajamentul nostru față de o logistică excelentă și servicii impecabile pentru clienții noștri. Reputația Schmitz Cargobull ne oferă o încredere de nezdruncinat în calitatea și eficiența semiremorcilor sale”, spune José Esteban Conesa, președinte al Primafrio.

Pentru performanțe optime de răcire, noile semiremorci au fost echipate cu agregatul de frig S.CU d80, caracterizat prin zgomot redus și motor cu emisii optimizate. De asemenea, pentru a-i proteja bateria de descărcare profundă și a-i asigura o alimentare constantă cu energie, agregatul de frig a fost echipat cu panou solar.

VEZI ȘI: Șase moduri în care „Pachetul de control” Scania ajută flotele

În plus, semiremorcile sunt echipate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi înregistratorul digital de temperatură, noul sistem de distribuție a aerului și un pachet complet de servicii care include întreținere, reparații de uzură și asistență la avarie.

Pentru o gestionare eficientă a flotei, Primafrio se bazează pe sistemul telematic TrailerConnect®. Aceasta permite monitorizarea în timp real a parametrilor importanți, cum ar fi temperatura, presiunea în anvelope, locația semiremorcii etc.

Pentru finanțarea noilor semiremorci frigorifice S.KO COOL, liderul pieței europene de transport rutier de fructe și legume cu temperatură controlată a optat pentru un sistem de leasing de la Cargobull Finance.

Din aceeași categorie...

Back to top button