Primăria Brașov a achiziționat două IVECO Daily 4×4 pentru stingerea incendiilor

Primăria Brașov a achiziționat două IVECO Daily pentru stingerea incendiilor
Primăria Brașov a achiziționat două autospeciale IVECO Daily 4x4 pentru stingerea incendiilor în zone greu accesibile, care au intrat în subordinea ISU.

Cele două autospeciale IVECO Daily 4×4 pentru stingerea incendiilor vor fi utilizate în cadrul echipelor de intervenție rapidă.

Primăria Brașov a achiziționat două IVECO Daily 4x4 pentru stingerea incendiilor

Ambele vehicule pot lucra cu apă independent, folosind apa din rezervorul propriu, din surse aflate sub presiune, din surse naturale sau în cooperare cu alte autospeciale similare sau diferite.

VEZI ȘI: Un MAN TGE 6.180 de pompieri donat Corpului de Pompieri din Vatican

Totodată, autospecialele IVECO Daily 4×4 au fost dotate și cu instalații și accesorii de desecare în cazul inundațiilor, echipamente de protecție respiratorie, echipamente de protecție individuală, echipamente pentru singerea incendiilor de pădure, echipamente de acces la încălțime și echipamente pentru îndepărtarea fumului.

„Am ales această variantă pentru că ne permite intervenția pe străzile înguste și în pantă din cartierul Șchei și, în același timp, pot fi utilizate și în zonele de pădure sau unde accesul este mai dificil, cum ar fi, de exemplu, Tâmpa sau Postăvarul”, a declarat primarul Municipiului Brașov.

Municipalitatea din Brașov continuă programul de dotare pentru intervenție în situații de urgență. Cele două autospeciale IVECO Daily 4×4 au rolul de a completa mijloacele de intervenție pe care ISU le are la dispoziție.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.