Primaria din Wörgl amenință cu blocarea camioanelor oprite ilegal pe centura nordică

Primaria din Wörgl amenință cu blocarea camioanelor oprite ilegal pe centura nordică

Deoarece șoferii de camion ignoră restricția de oprire interzisă de pe centura nordică a orașului Wörgl, municipalitatea amenință cu blocarea camioanelor în această zonă.

Parcul industrial Wörgler și Kundler de pe autostrada Inntal este în continuare o “mare parcare” pentru camioane, în ciuda faptului că pe toată zona oprirea este interzisă.

Conform autorităților, camioanele oprite sau parcate peste noapte ori weekend obturează vizibilitatea, aceasta fiind principala cauză a producerii accidentelor rutiere pe porțiunea dintre stația de carburant Shell și Berger Truck Service.

Inițial, primăria din Wörgl i-a contactat pe marii operatori de logistică din zonă, crezând că cele mai multe dintre camioanele staționate au legătură cu aceștia, însă s-a dovedit că nu.

Într-un final, primăria a constatat că multe dintre camioanele parcate de-a lungul tangentei nordice ar avea legătură cu cele două stații de carburant din zonă.

VEZI ȘI: Avocat olandez: Poliția nu poate cere justificări privind efectuarea repausului de 45 de ore

Și, chiar dacă poliția a început să aplice amenzi, nu tocmai mici (câteva sute de euro), șoferii de camion care așteaptă la terminalul Ro-La, la stațiile de carburant, ori sunt în cautarea unor locuri unde să-și petreacă pauzele zinice sau săptămânale, opresc în continuare aici, în ciuda faptului că în zonă există zone de parcare amenajate (Asfinag).

Din acest motiv, primarul din Wörgl, Hedi Wechner, amenință cu blocarea camioanelor oprite ilegal pe centura nordică a orașului.

Șoferii de camion opresc în această zonă dintr-un motiv cât se poate de simplu, facilitățile.

O soluție mai productivă decât blocarea camioanelor oprite ilegal pe marginea drumului în parcul industrial Wörgler și Kundler ar fi construcția pe autostrada Inntal a unor noi parcări cu facilități pentru camioane.

Situația din zonă a fost anunțată într-o postare pe Facebook și de timișorenii de la Seba Transport.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.