Bus

Primăria Sinaia a achiziționat cu bani europeni 11 autobuze Citaro Hybrid

Primăria municipiului Sinaia a anunțat că a semnat un contract privind achiziția a 11 autobuze Citaro Hybrid prin proiectul Eco-Bus, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 3.

Proiectul este derulat cu fonduri europene, iar contractul a fost semnat de Mercedes-Benz pentru 11 autobuze Citaro Hybrid vor fi achiziționate prin intermediul acestui proiect, iar valoarea investiției este de 16.11 milioane de lei fără TVA.

Primăria Sinaia a achiziționat cu bani europeni 11 autobuze Citaro Hybrid

Conform contractului, Mercedes-Benz va livra către primăria orașului Sinaia trei autobuze Citaro Hybrid cu lungimea de 12-13 metri cu două uși și alte opt autobuze Citaro K cu lungimea de 9-11 metri cu trei uși.

VEZI ȘI: Noi norme de etichetare a anvelopelor în Uniunea Europeană

Toate cele 11 autobuze vor fi echipate cu camere video, internet wireless, sistem GPS, sistem e-ticketing și rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități.

În același timp, autoritățile orașului Sinaia informează că vor fi montate în stațiile autobuzelor și 18 panouri care vor transmite informații în timp real cu privire la timpul de sosire în stație al acestora.

Proiectul Primăriei Sinaia presupune creșterea capacității de transport public, extinderea treseelor rutiere și modernizarea sistemului de transport.

Din aceeași categorie...

Back to top button