Știri

Cefin Trucks a livrat primele 10 autotractoare Ford 1842T către Tempo Invest 

Cefin Trucks, importator oficial Ford Trucks în România, a livrat către Tempo Invest primele 10 autotractoare Ford 1842T dintr-un pachet de 100 de unități.

În noiembrie, Cefin Trucks a anunțat că livrează către Tempo Invest primele 10 autotractoare Ford Trucks 1842T cu semiremorcă pentru mărfuri pulverizate, dintr-o flotă de 100 de unități. Restul unităților vor fi livrate pe parcursul anului 2021, până cel târziu începutul anului 2022.

Cefin Trucks a livrat primele 10 autotractoare Ford 1842T către Tempo Invest 

Conceput pentru a transporta orice tip de marfă, autotractorul Ford Trucks 1842T este un partener de încredere pentru orice afacere. Noul motor Ecotorq de 13 litri de 420 CP în combinație cu transmisia automată cu 12 trepte de viteză, cu moduri de conducere economice și performante, oferă o putere de tracțiune ridicată și economie de carburant.

Disponibil cu prize de putere, care să răspundă unei game variate de suprastructuri, camionul se adaptează ușor oricărei misiuni de transport. În plus, bara de protecție frontală recent introdusă de Ford Trucks, previne daune minore în cadrul șantierelor.

Unitățile livrate sunt echipate cu semiremorci pentru mărfuri pulverizate, cum ar fi ciment, carbonat de calciu, făină, etc.

”Suntem deosebit de bucuroși că am adăugat Tempo Invest printre clienții noștri. Am demonstrat astfel că modelul  Ford Trucks 1848T este o soluție competitivă pentru transportul național. Vehicule puternice și simple, capabile să funcționeze eficient în cele mai exigente condiții”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Cefin Trucks a livrat primele 10 autotractoare Ford 1842T către Tempo Invest 

”Colaborarea noastră cu Cefin Trucks se desfășoară de peste 12 ani, o dată cu programul de urmărire a flotei, iar anul acesta am decis să reînnoim parcul de camioane cu 100 unități Ford Trucks. Noile autotractoare vor fi utilizate pentru transportul produselor sub formă de pulbere, precum ciment, carbonat de calciu, făină etc. Așteptăm și alte 5 unități în următoarele săptămâni pentru transport bunuri generale”, a declarat Omer Susli, CEO Tempo Invest.

VEZI ȘI: Compania maghiară de transport Waberer’s revine pe profit

Guven Gungor, președinte TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci) spune că, ”relațiile comerciale dintre România și Turcia sunt la un nivel bun, dar încă nu sunt la potențialul real pe care l-am putea realiza. Ar trebui să ne concentrăm pe proiecte precum livrarea de 100 de camioane Ford Trucks către Tempo Invest.”

Conform lui Füsun Aramaz, ambasador al Republicii Turcia în România, prezent în cadrul evenimentului de livrare, ”Turcia și România sunt cei mai mari parteneri comerciali din regiunea Balcanilor, iar Turcia este unul dintre cei mai mari parteneri comerciali ai României în afara Uniunii Europene. În 2019, volumul comerțului a fost de aproximativ 7 miliarde de dolari SUA. Suntem foarte fericiți că avem în România operaționale din ce în ce mai multe camioane produse în Turcia.”

Koray Kuvvet, managing director Europa de Est și Balcani al Ford Trucks, spune că discuțiile pentru această colaborare au început acum trei ani, Tempo Invest fiind o țintă pentru Ford Trucks în lista de clienți de flotă, încă din primele zile în care a intrat pe piața din România.

Cefin Trucks a livrat primele 10 autotractoare Ford 1842T către Tempo Invest 

”Acest tip de colaborări nu sunt ușor de încheiat, necesită timp, dar acesta este un parteneriat de lungă durată, de aceea este foarte important pentru noi. Suntem cu adevărat norocoși să avem un astfel de distribuitor (Cefin Trucks) care are deja o acoperire de 360 de grade în domeniul vehiculelor comerciale: vânzări, rețea de service și vânzări camioane rulate”, a declarat Koray Kuvvet.

Pentru următoarea perioadă, Ford Trucks își propunem să crească pe segmentul regional și internațional, care este segmentul ce deține cotă majoritară de piață vehiculelor comerciale, cu aproape 60%, ajungând deja la cotele naționale dorite în alte segmente (construcții și municipale).

Cefin Trucks a livrat primele 10 autotractoare Ford 1842T către Tempo Invest 

În 2020, Cefin Trucks mizează pe păstrarea poziției de lider în segmentul camioanelor de construcții și municipale. Tot în acest an, Cefin Trucks și-a extins rețeaua de service, ajungând la 19 centre naționale, adăugând o nouă dimensiune a acesteia, prin inaugurarea serviciilor de reparații pentru vehicule comerciale ușoare Ford în locația din București.

Din aceeași categorie...

Back to top button