Primele 16 autobasculante Ford 4142D Euro VI livrate către CNAIR 

Primele 16 autobasculante Ford 4142D Euro VI livrate către CNAIR 
Cefin Trucks a anunțat livrarea a 16 autobasculante Ford 4142D Euro VI C către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Această comandă importantă vine în urma contractului obținut în 22 martie 2018, în cadrul licitației publice 170048 organizată de CNAIR.

Primele 16 autobasculante Ford 4142D Euro VI livrate către CNAIR 

Cele 16 autobasculante Ford 4142D Euro VI C, achiziționate prin Direcția Mecanizare a CNAIR, vor fi folosite pentru reparația și întretinerea infrastructurii rutiere naționale.

După cum spune și fondatorul și CEO Cefin Trucks, Stefano Albarosa, câstigarea licitației CNAIR a fost cea mai mare provocare pentru Cefin Trucks de când a devenit importator al mărcii Ford Trucks în România, aceasta derulându-se în primele luni de prezență a mărcii pe piața locală.

“Suntem mândri de această performanță și ne bucurăm să fim prezenți cu vehiculele Ford Trucks pe șantierele de construcții de drumuri și poduri din țară”, spune Stefano Albarosa.

Această livrare confirmă angajamentul pe care Cefin Trucks și l-a asumat, acela de a oferi companiilor care activează în domeniile construcții și lucrări de infrastructură produse performante, special concepute pentru a le răspunde și depăși exigențele, și de a aduce o reală valoare adaugată serviciilor lor prin performanța și costurile de operare optimizate.

“Avem încredere că produsele livrate de CEFIN, vor răspunde exigențelor CNAIR”, au spus reprezentanții companiei naționale.

Autobasculantele Ford 4142D Euro VI C cu tractiune 8X4 sunt destinate în special transportului mixturior asfaltice, produse de stațiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR.

VEZI ȘI: Noua gamă de excavatoarele Cat NEXT GENERATION vine în România

Achiziția CNAIR se înscrie în planul de retehnologizare, demarat în anul 2014 și care prevede achiziționarea a 1000 de vehicule și utilaje.

Puterea și stabilitatea demonstrate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro VI C cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare sunt principalele caracteristici care au poziționat vehiculele comerciale Ford Trucks pentru construcții printre primele mărci pe piața românească la doar câteva luni de la intrarea pe piață.

Primele 16 autobasculante Ford 4142 Euro VI C livrate către CNAIR 

Noul motor de 13 litri Euro VI C de 420 CP și 2.150 Nm, asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Acesta dispune de un sistem de recirculare a gazelor de evacuare,  geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent.

De asemenea, motoarele EcoTorq sunt echipate cu toate sistemele “SMART” care contribuie la economia de carburant: alternator, compressor, pompa de servo cu debit variabil și pompa de apa.

Șasiul ranforsat pe toată lungimea, suspensia ranforsata cât si garda la sol impozantă, ajută autobsculanta 4142D, să-și îndeplineasca toate misiunile pentru toate tipurile de încărcătură și condiții rutiere.

Contractul cu CNAIR include și oferirea servicilor post vanzare. Reteaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezenta în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.

Un alt serviciu oferit în cadrul acestui parteneriat îl reprezintă instruirea soferilor care urmează să fie efectuată de către reprezentanții Ford Trucks.

Vehiculele care au făcut obiectul licitației vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele: Timișoara, Cluj, Craiova și Brașov.

Follow #infotrucker