Bus

Primele autobuze cu sigla Toyota din Europa

Producătorul portughez CaetanoBus a anunțat că modelele de autobuze electrice cu baterii și celulă de combustie ale mărcii vor purta de acum înainte și sigla Toyota.

Din 2019, autobuzele CaetanoBus alimentate cu hidrogen folosesc tehnologie Toyota pentru celulele de combustie, rezervoarele de hidrogen și alte componente cheie. De la finalul anului trecut, Toyota a devenit și acționar la producătorul portughez de autobuze.

Primele autobuze cu sigla Toyota din Europa

În ultimul an, CaetanoBus și-a consolidat prezența internațională și vânzările de autobuze cu emisii zero în Europa. Vedeta gamei este modelul H2.City Gold, cu celule de combustie Toyota, cu autonomie de 400 km și timp de realimentare de sub 9 minute.

VEZI ȘI: Autocar Setra 517 HDH pentru FC U Craiova

CaetanoBus H2.City Gold este primul model din programul de co-branduire. De asemenea, modelele de autobuze electrice cu baterii e.City Gold vor purta și sigla Toyota.

CaetanoBus este un producător important de autobuze complete și șasiuri de autobuze din Portugalia. Caetano s-a concentrat pe mobilitatea electrică din 1980. În prezent, producătorul are în portofoliu autobuze urbane, dar și modelul COBUS, cel mai bine vândut vehicul din lume pentru transportul pasagerilor pe aeroporturi.

Din aceeași categorie...

Back to top button