ȘtiriUtilitare ușoare

Primele detalii despre noile Renault Kangoo și Renault Express

Renault a oferit primele detalii despre noile Renault Kangoo și Renault Express, modele care vor fi lansate oficial pe piața în primăvara lui 2021.

Pentru a satisface toate nevoile clienților săi, Renault introduce noile Renault Kangoo și Renault Express, fiecare model având atât o versiune pentru marfă, cât și una pentru pasageri.

Primele detalii despre noile Renault Kangoo și Renault Express

Noul Kangoo Van se adresează în principal flotelor, celor cu meserii liberale și comercianților, în căutarea unui vehicul personalizat și echipat cu cele mai noi tehnologii. Versiunea de marfă noului Kangoo se remarcă printr-un design exterior mai musculos. Partea frontală a fost complet redesenată, cu o linie cromată între grilă și bara de protecție față. În plus, datorită finisajelor sale sofisticate și a inserțiilor cromate, noul Kangoo Van are un aer exclusivist.

Interiorul este complet nou și oferă un tablou de bord orizontal cu numeroase spații de depozitare. De asemenea, scaunele au fost reproiectate pentru un plus de confort și rezistență.

Noul furgon francez dispune de sistem multimedia Renault EASY LINK și de noi sisteme de asistență la condus, inclusiv Permanent Rear View – funcția digitală care oferă vedere din spate permanent.

Primele detalii despre noile Renault Kangoo și Renault Express

Acest nou sistem testat oferă o vizibilitate excelentă, convenabilă pentru vehiculele care vin echipate cu uși spate batante fără geamuri. Alte caracteristici noi includ Trailer Swing Assist, Brake Stability Control și AEBS Advanced Emergency Active Braking.

În ceea ce privește spațiul de marfă, noul Kangoo Van revoluționează încărcarea și accesul cu inovațiile Easy Side Access și Easy Inside Gallery, pe care, cel mai probabil le vom regăși și pe viitorul model Mercedes-Benz Citan.

VEZI ȘI: Noul Renault Trafic este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass

Deosebit de convenabil în centrele orașului, Easy Side Access permite clienților să acceseze cu ușurință produsele încărcate, indiferent de constrângerile de parcare. Eliminând stâlpul central, noul Kangoo Van oferă un gol de încărcare cu o deschidere de 1.416 mm (de două ori mai mare decât versiunea sa anterioară). De asemenea, Easy Inside Gallery permite transportarea obiectelor lungi și voluminoase la înălțime, eliberând spațiu pe podea.

Primele detalii despre noile Renault Kangoo și Renault Express

Noul Kangoo Van oferă o varietate bogată de dimensiuni ale caroseriei și motoare. Acesta va fi disponibil în două lungimi și va fi oferit cu transmisie manuală și automată, în versiunile diesel, benzină și electrică. Volumul său util variază de la 3.3 la 3.9 mc în versiunea standard și de la 4.2 la 4.9 mc în versiunea lungă.

Noul Kangoo cu cinci locuri distincte, satisface perfect nevoile familiilor și grupurilor dinamice, cu un aspect reproiectat, mai mult confort, echipamente inovatoare și noi sisteme de asistență la condus. Păstrează toate caracteristicile sale modulare inteligente, care sunt, de asemenea, populare pentru clienții profesioniști (administrații, autorități locale și asociații).

Cele două versiuni ale noului Kangoo vor fi produse în fabrica Renault Maubeuge din Franța și vor fi comercializate în Europa și pe piețele internaționale, care vor fi specificate la începutul anului 2021.

Noul Express Van este un furgon de marfă destinat tinerilor antreprenori și flotelor mici, care caută cel mai bun raport preț-beneficiu, oferindu-le soluțiile eficiente pentru activitatea de zi cu zi. Furgonul afișează codurile stilistice ale mărcii Renault, exprimând robustețe și modernitate.

Primele detalii despre noile Renault Kangoo și Renault Express

Echipat cu scaune ranforsate, noul interior aduce calitate și confort la bord. O atenție deosebită a fost acordată volumului de depozitare și ergonomiei la bord. Spațiile de depozitare, poziționate foarte accesibil în cabină, oferă un volum însumat de 47 litri. În partea din spate, zona cargo, volumul total de încărcare este de 3.3 până la 3.7 mc.

Primele detalii despre noile Renault Kangoo și Renault Express

Noul Express Van dispune de un sistem multimedia Renault EASY LINK și este echipat cu sisteme de asistenta, precum Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist fără a uita de oglinda cu vedere panoramică.

Noul Express oferă cinci locuri distincte și un volum mare de încărcare. Se adresează antreprenorilor pentru uz mixt (profesionist și familial), dar și celor cu meserii liberale și comercianților. Noile Express Van și Express vor fi produse în fabrica Renault din Tanger, Maroc. Noul Express Van va fi comercializat în Europa și pe piețele internaționale, în timp ce noul Express va fi comercializat pe piețele internaționale, în afara Europei.

Din aceeași categorie...

Back to top button