Sustenabilitate

Primele evaluări ale clienților despre camionul electric Volta Zero

Volta Trucks a obținut primele evaluări ale clienților după ce au condus prototipuri ale camionului electric Volta Zero.

Testele cu prototipuri Volta Zero Design Verification le-au oferit clienților primele experiențe cu modelul de tonaj mediu pentru logistică urbană.

Primele evaluări ale clienților despre camionul electric Volta Zero

Evenimentul, desfășurat la autodromul Linas-Montlhery din Paris, reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea accelerată a modelului. Prototipurile Design Verification au luat o scurtă pauză de la regimul riguros de testare pentru a primi părerile clienților. Evaluările vor fi integrate în următoarea fază de dezvoltare, prototipurile Product Verification.

Acestea vor fi împrumutate clienților pe perioade extinse spre finalul anului, pentru ca aceștia să le poată folosi și integra în operațiunile lor zilnice. Producția de serie este programată să înceapă în prima parte a anului 2023.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz eActros 300: Întâlnire cu viitorul

”Acestea sunt prototipuri relativ imature, pe care clienții nu le pot testa în mod obișnuit. Dar părerile clienților au fost foarte pozitive. Ele ne dau un plus de încredere că le vom putea livra vehicule comerciale fără emisii de top, începând de anul viitor”, a declarat Essa Al-Saleh, CEO al Volta Trucks.

Volta Zero este un model de 16 tone complet electric, dezvoltat special pentru logistică urbană. Principala noutate este cabina panoramică cu postul șoferului plasat central. Astfel, camionul va avea versiuni comune pentru Europa și Marea Britanie.

Din aceeași categorie...

Back to top button