Utilitare ușoare

Primele fotografii cu noul VW Amarok în mișcare

Volkswagen a facut publice primele fotografii în mișcare cu noul VW Amarok, modelul pick-up echipat cu cea mai nouă generație a motorului V6.

Interiorul noului Volkswagen Amarok oferă clienților un interior complet schimbat ce include un display color multifuncțional pentru modelul de lansare Aventura și sisteme radio cu navigație de ultimă generație.

Pentru șofer și pasagerul din dreapta, Amarok oferă 14 modalitați de ajustare electrică a scaunului cu ajutorul sistemului ergoComfort, premiat pentru confortul oferit.

Primele fotografii cu noul VW Amarok în mișcare

Datorită poziției înalte la volan care oferă o bună vizibilitate dar și a materialelor de înaltă calitate folosite în interior, VW Amarok este cu siguranță o variantă viabilă pentru iubitorii de SUV-uri. Aceștia vor aprecia confortul și eleganța oferită atât în oraș dar mai ales pe drumuri neamenajate.

Motorul noului model dezvoltă o putere de 224 CP și un cuplu de 550 Nm, fapt ce-i permite o accelerație de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde și o viteza maximă de 193 km/h.

Unul dintre cele mai importante elemente ale interiorului noului Amarok sunt noile scaune ergoComfort reglabile electric pentru șofer și pasagerul din dreapta, oferind un spațiu generos atât în zona capului, dar și la picioare.

Conturul scaunelor a fost optimizat pentru a oferi maximum de confort și caracteristici ergonomice de top.  În funcție de dimensiunile corpului conducatorului auto, se poate opta pentru scaune reglabile electric în 14 moduri:  înălțimea scaunului și poziția longitudinală poate fi reglată prin simpla apăsare a unui buton, la fel confortul și lățimea suportului lombar poate fi modificat, având posibilitatea totodată de a seta unghiul spătarului și pernei scaunului.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz Citan pentru Băcănia Veche

Adâncimea scaunului poate fi, de asemenea, ajustată manual. Scaunele ergoComfort au fost premiate si certificate de către Aktion Gesunder Rücken E.V. din Germania.

Panoul de bord a fost reproiectat, noile caracteristici ale arhitecturii panoului de instrumente, accentele puse pe liniile orizontale, repartizarea clară a suprafețelor și precizia pliurilor și a marginilor atrăgând imediat atenția. Numeroasele compartimente de depozitare vor face cu siguranță viața mai ușoară pasagerilor la bord.

AMAROK_PRESSE_02_SeatsÎn partea superioară a consolei centrale, poziționat în câmpul vizual al conducătorului auto, este sistemul infotainment. Echipat cu aplicații  cum ar fi App Connect, Guide & Inform sau Car-Net, fac posibilă, de exemplu, integrarea aplicațiilor de pe smartphone printr-o interfață USB și accesarea lor prin intermediul sistemului infotainment. Guide & Inform extinde sistemul de navigație prin adăugarea informațiilor recepționate în timp real (ex. informații din trafic). Sistemul de navigare „Discover Media”, de asemenea, vine cu radio digital DAB + ca dotare standard.

Sistemul de asistare la parcare „Park Pilot”, împreună cu camera de mers înapoi face viața șoferului mult mai ușoară. Volkswagen a echipat exclusiv modelul Aventura cu padele din oțel inoxidabil și ornamente negre, divizate de la o portieră la alta printr-o bară vopsită în culoare contrastantă cu interiorul. De asemenea, în echiparea standard sunt incluse sistemul de aer condiționat, conexiunea Bluetooth și până la patru prize de alimentare la 12v.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button