Camioane

Primele imagini cu noul IVECO T-Way (VIDEO)

Noul IVECO T-Way, echipat cu motor de 510 CP, filmat de un șofer portughez de camion, în Austria.

Pe 28 aprilie, IVECO va prezenta în premieră mondială noul său camion de construcții, denumit T-Way. Însă, primele imagini cu viitorul model de șantier al italienilor au apărut deja pe Internet.

IVECO își actualizează în continuare gamele de camioane grele: după gama de transport internațional S-Way și cea de off-road ușor X-Way, în câteva zile va fi prezentată și noua gamă de construcții T-Way.

Primele imagini cu noul IVECO T-Way (VIDEO)

IVECO nu a anunțat până acum nimic oficial despre noul model, în afară că va înlocui legendara gamă Trakker. Anunțul oficial al lansării a fost însoțit de o fotografie în care vedem noul far cu lumină de zi curbată, specific noilor game IVECO, dar acoperit cu o grilă de protecție și o parte din bara față robustă.

Acum, primele imagini au scăpat pe Internet. Într-un scurt clip video, care pare filmat la un dealer IVECO din Austria, apare un model T-Way cu 4 axe transportat pe un trailer. Pe ușa cabinei joase de dormit vedem clar indicativul T-Way și puterea motorului: 510 CP.

VEZI ȘI: IVECO va dezvolta un model S-Way autonom

Deși neclar, filmulețul cuprinde și câteva elemente de la interior, în care putem vedea noul display central cu butoane rotative, precum și un frigider. Pentru imaginile și datele tehnice oficiale ale noului Iveco T-Way va trebui să așteptăm premiera de peste o săptămână.

Din aceeași categorie...

Back to top button