Top NewsUtilitare ușoare

Volkswagen a publicat imagini cu noul VW Amarok 2022

Volkswagen Vehicule Comerciale a făcut publice primele imagini cu noul Amarok, care va debuta pe piață în 2022.

Fie că-l utilizați în scopuri profesionale pentru deplasarea pe drumuri greu accesibile, precum cele de șantier, forestiere sau agricole, ori pentru a duce medicamente și alimente în zone isolate sau pur și simplu pentru aventuri în natură, noul VW Amarok se anunță a fi un partener de muncă și de drum excelent.

Volkswagen a publicat imagini cu noul VW Amarok 2022

Dezvoltat de echipe din Australia și Europa pe o platformă comună cu noul Ford Ranger, cea de-a treia generație a lui Amarok păstrează ADN-ul Volkswagen. Acesta nu numai că are un aspect exterior și interior complet nou, dar va veni cu inovații care nu au mai fost văzute până acum în acest segment.

Noul Amarok 2022 vine cu mai multe sisteme de asistență pentru șofer și știe cum să impresioneze clienții în ceea ce privește conectivitate.

Volkswagen a publicat imagini cu noul VW Amarok 2022

Din 2010, anul debutului pe piață, Amarok s-a vândut în peste 800.000 de exemplare la nivel global. Inițial, pick-up Volkswagen a fost produs la Hanovra și a continuat să fie produs în Pacheco, Argentina. Cea mai nouă versiune va fi produsă în viitor și în Silverton, Africa de Sud.

După oprirea producției lui Mercedes-Benz X-Class, Volkswagen Amarok a rămas singurul model din segmental B de pick-up-uri echipat și cu motor diesel V6.

În Europa, noul Amarok va putea fi comandat începând cu finalul lui 2022.

Din aceeași categorie...

Back to top button