ȘtiriUtilitare ușoare

Primele imagini cu Volkswagen California T6.1, camper van-ul bazat pe Transporter

Dedicat persoanelor cu venituri peste medie, camper van-ul Volkswagen California T6.1 își va face debutul oficial în cadrul Salonului de rulote din Dusseldorf din luna august.

Camper van-ul Volkswagen California T6.1 vine cu câteva elemente noi de exterior și o mulțime de îmbunătățiri la interior.

Primele imagini cu Volkswagen California T6.1, camper van-ul bazat pe Transporter

În galeria foto publicată de constructorul german apar doar imagini cu versiunea de top California T6.1 Ocean. Aceasta este echipată acum cu faruri cu design nou, cu lumini de zi cu LED și cu o grilă restilizată. Totodată, apar o mulțime de accesorii de caroserie cromate.

În interior, nemții au pregătit rame din aluminiu pentru dulapurile de la interior, au reorganizat zona de bucătărie și au integrat un pat și mai confortabil.

Din punct de vedere tehnic, Volkswagen California T6.1 primește instrumentarul digital de bord care poate fi comandat și în varianta Virtual Cockpit, dar și un sistem de infotainment nou. Pentru acesta din urmă, clienții vor putea comanda un ecran tactil disponibil în trei dimensiuni: 6.5, 8 și 9.2 inchi.

VEZI ȘI: De la 1 august au intrat în vigoare noi interdicții de circulație pentru camioane în Tirol

Tot la interior, Volkswagen a pregătit un centru de comandă pentru toate funcțiile autorulotei cu ecran tactil color. Indiferent de sistemul sau funcția dorită, acest ecran este calea către setări.

Primele imagini cu Volkswagen California T6.1, camper van-ul bazat pe Transporter

Odată cu acest facelift, Volkswagen introduce și o serie de noutăți în materie de sisteme de siguranță.

Nemții propun un asistent la parcare cu o funcție care monitorizează și zonele laterale, un asistent pentru menținerea vehiculului pe banda de rulare și un asistent pentru manevrarea trailerului.

În acest moment, Volkswagen nu a detaliat gama de motorizări pentru California T6.1, însă au menționat propulsorul diesel de 2.0 litri TDI și au indicat doar versiuni cu roți motrice față sau tracțiune integrală.

Din aceeași categorie...

Back to top button