Primele poze și informații despre Peugeot Boxer 4×4 Concept

Primele poze și informații despre Peugeot Boxer 4x4 Concept
Boxer 4x4 Concept este o autorulotă bazată pe cea mai mare utilitară din gama Peugeot, care va fi expusă în premieră în cadrul Recreational Vehicle Show din Le Bourget, Franța, începând cu 28 septembrie.

La baza lui Boxer 4×4 Concept se află motorizarea diesel BlueHDi de 165 de cai putere și 370 Nm cuplată la o cutie manuală cu șase trepte. Peugeot propune și un sistem de tracțiune integrală cu posibilitatea selectării unui mod 4×2 în funcție de nevoile din trafic.

Primele poze și informații despre Peugeot Boxer 4x4 Concept

În modul 4×4, Peugeot spune că sistemul va transmite resursele către puntea spate doar atunci când va fi detectată o rupere de aderență. Există și un mod Lock care va forța sistemul de tracțiune integrală să livreze continuu resurse către puntea spate.

VEZI ȘI: Ford Transit Custom PHEV este disponibil pentru comandă

De asemenea, pentru realizarea acestei autorulote, Peugeot a mărit garda la sol a versiunii de serie cu 50 de mm pe puntea spate și cu 30 de mm pe puntea față. Pentru un plus de aderență în afara șoselelor, Peugeot propune anvelope BF Goodrich A/T.

La exterior, Peugeot Boxer 4×4 Concept introduce un sistem suplimentar de iluminare cu LED, un suport pentru bicicleta electrică Peugeot eM02 FS Powertube și chiar și un suport pentru o canoe.

La interior, autorulota oferă 10 metri pătrați în care se află o baie, o bucătărie de mici dimensiuni și o zonă pentru odihnă. Fiind vorba despre un concept, francezii au ales Alcantara în locul tapițeriei din materiale textile și o podea din material plastic reciclat.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.