Primele schițe oficiale cu noul VW Crafter

Primele schițe oficiale cu noul VW Crafter

Bazat pe un design modern, noul VW Crafter promite un înalt grad de funcționalitate precum și un nivel ridicat de calitate al materialelor folosite.

Noul VW Crafter este un vehicul complet schimbat. În acest sens, experții de la Volkswagen Autovehicule Comerciale au cerut părerea utilizatorilor și clienților cu privire la nevoile și ideile pe care le au în privința noului model.

Pe baza informațiilor și viziunii lor, au fost definitivate cerințele care au dus la modelarea noului Crafter a cărui interior al spațiului cargo a fost prezentat în cadrul Bauma 2016. Inginerii Volkswagen i-au însoțit în mod frecvent pe șoferi în drumurile lor, fiind alături de ei mii de kilometri.

Primele schițe oficiale cu noul VW Crafter

Noua generație a celui mai mare model din gama de comerciale ușoare a constructorului german are un coeficient aerodinamic de 0.33, cel mai bun din clasă, realizând astfel o relație ideală între spațiu util și dimensiunile mașinii.

VEZI ȘI: UE alocă 6.7 miliarde euro pentru infrastructura de transport

Având în vedere noul design, calitatea materialelor și confortul interior, noul VW Crafter va avea un cuvânt greu se spus în segmentul autovehiculelor comerciale. Noul VW Crafter va fi disponibil cu ampatament scurt, mediu și lung respectiv două versiuni de acoperiș atât în versiune de marfă (între 3 și 5 tone) cât și transport persoane. În ceea ce privește motorizarea, cel mai probabil Volkswagen va opta pentru un motor diesel cu patru cilindri și diferite puteri.

De asemenea, viitoarea cabina a noului VW Crafter va fi utilizată și pe MAN TGE, viitorul modelul de vehicul ușor poziționat sub TGL al producătorului din Munchen care va rivaliza pe piață cu Sprinter și Daily.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker