Știri

Primul camion Scania S 730 8×4/4 pentru transport agabaritic livrat în Polonia

A fost livrat primul camion Scania S 730 8×4/4 de nouă generație dedicat transportului agabaritic din Polonia.

Primul camion Scania S 730 8×4/4 de nouă generație din Polonia a fost achiziționat de compania de transport agabaritic Strychacz.

Primul camion Scania S 730 8x4/4 pentru transport agabaritic livrat în Polonia

Compania motivează achiziția celui mai puternic autotractor de pe piață, Scania S 730 în configurație 8×4/4, prin faptul că “este simplu de operat, oferă un bun confort șoferului, consum redus de carburant și puține probleme”, spune Ireneusz Strychacz, proprietarul companiei.

VEZI ȘI: Servicii online de gestionare a vinietelor și taxe pentru Statele Baltice

Istoria companiei poloneze cu marca suedeză își are începutul în 1989, atunci când Strychacz a cumpărat primul său camion Scania. În prezent, compania deține în flotă 16 camioane Scania pentru transport greu și agabaritic.

„De la început am avut camioane Scania”, spune Strychacz. Inițial a început activitatea de transport cu vehicule de 20 de tone, însă pe parcurs s-a reprofilat pe transport agabaritic.

În prezent, compania desfășoară misiuni de transport solicitante pe întreg teritoriul european pentru clienți din Polonia, Germania, Olanda, Belgia, Suedia și Cehia.

Printre mărfurile transportate de camioanele Strychacz se află avioane, rezervoare, eoliene, conducte, tancuri, utilaje de construcții. Practic, tot ce nu pot transporta companiile de transport clasice.

Din aceeași categorie...

Back to top button