Tehnologie

Primul centru automat de transbordare pentru remorci

Centru automat de transbordare pentru remorci a fost inaugurat de ISEE în statul american Texas.

Start-up-ul american ISEE, specializat în construirea de camioane autonome pentru terminale, a implementat primul centru automat de transbordare pentru remorci.

Clientul este o companie care a preferat să rămână anonimă, despre care s-a spus doar că activează în industria alimentară și este una dintre cele mai bogate 100 de companii din SUA.

Centrul său de distribuție din Texas are 750 de rampe pentru semiremorci, iar aceste facilități sunt acum operate de trei camioane autonome. Soluția este una comercială, trecând dincolo de testele prototipurilor.

VEZI ȘI: Semiremorca pe post de AdBlue, care descompune oxizii de azot

ISEE și-a integrat sistemul cu întreaga flotă de autotractoare Kalmar pentru terminale. Aceste vehicule sunt au echipate cu senzori radar, lidar și video, precum și cu brațe automate în spatele cabinei care se deplasează pe o șină specială.

Sarcina brațului robotic este de a conecta cablurile, menținând astfel funcționalitatea deplină a sistemelor pneumatice și electrice.

În videoclipul de mai jos puteți vedea cum se desfășoară în practică acest întreg proces, cu o imagine generală a curții, dar și imagini din interiorul celor trei camioane autonome.

Din aceeași categorie...

Back to top button