Camioane

Primul Ford F-Max înmatriculat în Belgia

Începând din luna martie a acestui an, marca Ford Trucks este prezentă oficial și în prima țară din Benelux. Săptămâna trecută, primul cap tractor vârf de gamă Ford F-Max a fost înmatriculat în Belgia de către compania Wim Claes Transport en Logistiek.

Wim Claes este o companie de familie, cu o flotă formată din 40 de camioane. Majoritatea dintre acestea sunt camioane Mercedes și sunt folosite în operațiuni de transport internațional.

Primul Ford F-Max înmatriculat în Belgia

”Când am avut nevoie de un nou camion, prima dată am mers tot la dealerul Mercedes-Benz. Însă, din cauza timpului mare de livrare, am fost nevoiți să apelăm la altă soluție. Suntem mândri să fim primii clienți Ford F-Max din Belgia. Camionul arată bine și abia așteptăm să vedem cu se comportă la drum lung”, a declarat directorul Wim Claes Transport en Logistiek.

VEZI ȘI: Ford Trucks a lansat modelul F-Max L

Acesta a înființat compania în 1994, după ce am fost el însuși șofer de camion. A moștenit pasiunea de la tatăl său, care în tinerețe a condus inclusiv un camion Ford D1010. Modelul a fost produs în perioada 1965-1981, fiind înlocuit apoi de Ford Cargo.

Între timp, Ford F-Max se pregătește să debuteze și în alte țări europene. Ford Trucks este aproape de a deschide filiala sa din Germania, alegând deja compania care va fi importatorul oficial.

Din aceeași categorie...

Back to top button