Companii de transport

Primul MAN TGX Individual Lion S livrat în România

MHS Truck & Bus a livrat recent primul model din ediția specială MAN TGX Individual Lion S în România, pentru compania de transport Samba Company din Pașcani (județul Iași).

”Această ediție specială este prima livrată în România, camionul fiind realmente special. Până la final de an vom mai livra câteva astfel de unități. Spun câteva, pentru că depindem de ieșirea lor din producție”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Primul MAN TGX Individual Lion S livrat în România

Ediția specială Individual Lion S, noul vârf de gamă TGX, a fost lansată la un an după prezentarea noii generații de camioane MAN. Pe lângă designul exterior special, care aduce prestigiu companiei, șoferul este cu adevărat răsfățat la bord. El dispune, printre multe altele, de un volan multifuncțional îmbrăcat în piele și de scaune premium cu tapițerie Alcantara, toate cu cusături contrastante roșii.

Printre sistemele de asistență prezente se numără Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist (LRA), sisteme de asistență la viraj și la schimbarea benzii de rulare, dar și fază lungă automată, pentru siguranța călătoriilor pe timp de noapte.

Samba Company este o companie de transport relativ mică, înființată în 2010. În perioada de vârf, compania a avut 16 camioane, toate MAN. În ultimii ani, din cauza problemelor de găsire a șoferilor, flota s-a redus la 11 camioane, dintre care 8 MAN.

VEZI ȘI: Cum funcționează sistemul de camere MAN OptiView (VIDEO)

Samba efectuează operațiuni de transport frigorific intracomunitar, dar și curse tur-retur România – Marea Britanie. Pe aceste curse tur-retur va fi folosit și noul camion MAN TGX Individual Lion S. Iar în spatele volanului va lua loc din când în când însuși proprietarul companiei.

Acesta a fost întotdeauna un fan al mărcii bavareze. ”Primul camion al companiei a fost MAN și am lucrat aproape în permanență cu această marcă. Acum 4-5 ani am încercat și alt producător, dar apoi am revenit la MAN. Când a fost lansată ediția specială Individual Lion S, am considerat că, după 10 ani de muncă grea, era momentul să cumpărăm și un camion mai special pentru companie. Camionul va fi condus de un șofer cu vechime în firmă”, a declarat proprietarul Samba Company.

Primul MAN TGX Individual Lion S din România este propulsat de motorul de 510 CP. Lista de echipamente opționale este aproape completă, inclusiv televizor de 22 de inchi sau proiectoare LED pentru plafon. Samba a renunțat doar la mica bucătărie (cuptor cu microunde și cafetieră) în favoarea unui al doilea pat, necesar atunci când cursele vor fi efectuate în echipaj.

Primul MAN TGX Individual Lion S livrat în România

Din aceeași categorie...

Back to top button