Utilitare ușoare

Primul pick-up de pe piață cu opțiuni inteligente de conectivitate

Mercedes-Benz Clasa X este primul pick-up de dimensiuni medii care oferă un modul de comunicații cu o cartelă SIM integrată.

Acest lucru face posibilă utilizarea serviciilor Mercedes me connect și accesarea vehiculului prin smartphone.

Primul pick-up de pe piață cu opțiuni inteligente de conectivitate

Astfel, șoferii din clasa X din 21 de piețe europene pot, de exemplu, să citească informații utile, cum ar fi nivelul combustibilului și presiunea în anvelope, și să afle locația Clasei X atunci când este parcată sau condusă de altcineva.

Alte servicii de conectare Mercedes includ serviciul de apel de urgență Mercedes-Benz și serviciile standard Breakdown Management, Accident Recovery, Maintenance Management și Remote Vehicle Diagnostics.

În plus, sistemele de control și afișaj disponibile în segmentul autoturismelor Mercedes-Benz își fac debutul în acest segment de piață, precunm: touchpad-ul multifuncțional, sistemul multimedia COMAND Online, controlul vocal LINGUATRONIC sau conectivitatea online prin control vocal sau smartphone, sau sistemele Audio 20 USB sau Audio 20 CD.

Asociat cu un cont de utilizator în portalul Mercedes me și în Europa, sistemul de navigare COMAND Online poate afișa începutul și lungimea unui blocaj de trafic pe o hartă la mai puțin de 100 de metri de poziția exactă și poate calcula un traseu dinamic cu o durată de călătorie mai scurtă.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

Pierderea potențială a timpului este luată în considerare automat în timp real pentru ora de sosire afișată de navigația COMAND Online.

Sistemul oferă, de asemenea, o vedere 3D cu modele urbane tridimensionale, facilitând orientarea în mediul urban.

Mai mult, destinațiile personale speciale pot fi salvate sau importate prin intermediul cardului SD, iar patru hărți alternative pot fi afișate pe harta de navigație.

În combinație cu sistemul opțional Garmin® MAP PILOT, în majoritatea țărilor europene, sistemul Audio 20 CD devine și un sistem de navigație complet, cu informații live despre trafic.

Cu ambele sisteme, șoferii din Clasa X beneficiază de informații despre blocaje de trafic, volumele de trafic crescute sau alte posibile întârzieri de-a lungul rutei, permițându-le astfel să își ajusteze planificarea rutei în timp util.

Pre-instalarea relevantă pentru Garmin® MAP PILOT este, de asemenea, disponibilă ca opțiune.

Din aceeași categorie...

Back to top button