Primul pick-up Tesla va fi prezentat pe 21 noiembrie

Primul pick-up Tesla va fi prezentat pe 21 noiembrie

Tesla, producătorul american de vehicule electrice, are planuri mari în ceea ce privește viitorul. Constructorul își dorește în gamă atât un pick-up, cât și un tractor.

De-a lungul acestui an, Elon Musk a oferit diverse informații referitoare la ambele modele, însă pick-up-ul pregătit de Tesla trebuia prezentat în urmă cu câteva săptămâni.

Așa cum s-a întâmplat și în trecut, americanii au întârziat lansarea, însă acum, Tesla a anunțat oficial că prezentarea pick-up-ului va avea loc în data de 21 noiembrie în cadrul unui eveniment special care se va deșfășura la Los Angeles.

Odată cu acest anunț, oficialii Tesla au publicat o nouă imagine teaser cu viitorul pick-up. În fotografia pregătită de americani apare bena pick-up-ului acoperită complet și o bandă luminoasă care ar trebui să unească cele două stopuri.

Citește și: Waberer’s încearcă să-și reducă costurile operaționale prin restructurarea flotei

Tot pe pagina de Twitter, Elon Musk a scris că viitorul „Cybertruck” va avea o autonomie electrică de până la 800 de kilometri, iar prețul de pornire pe piața din SUA nu va depăși 50.000 de dolari.

Sursa – Autocar

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.