Companii de transport

Primul șofer indian al Waberer’s: ”Un vis împlinit!”

Primul șofer indian angajat de Waberer’s a început recent să conducă, în echipaj, și spune despre angajarea la noua sa companie că este ”un vis împlinit”.

În această primăvară, compania maghiară Waberer’s a anunțat că intenționează să angajeze aproximativ 80 de șoferi și dispeceri din India, care să lucreze într-un final în Marea Britanie.

Primul șofer indian al Waberer's: ”Un vis împlinit!”

Recent, primul șofer indian a terminat pregătirea teoretică și a început să lucreze în echipaj, în Ungaria. Acesta se numește Kumaresan Mahendran și a anunțat cu mândrie prima sa cursă, pe Linkedin.

”Când visele se împlinesc. Sunt mândru să fiu primul șofer indian care face o cursă pentru Waberer’s”, a spus Kumaresan Mahendran, care a mulțumit companiei și colegului său de echipaj. Cei doi au condus un Volvo FH cu semiremorcă cu prelată.

VEZI ȘI: Din 2023, BAG devine Oficiul Federal pentru Logistică și Mobilitate (BALM)

Potrivit CV-ului său, șoferul indian a fost angajat de compania maghiară în luna aprilie. Anterior, timp de aproape 4 ani, el a lucrat pentru o companie de transport din Chennai (India).

În prezent, indianul are statut de ucenic, dar în curând el va conduce de unul singur, inițial în Ungaria, iar apoi pe rute internaționale. Un alt șofer indian este în prezent în faza de obținere a atestatelor, după care va intra de asemenea în pâine.

Din aceeași categorie...

Back to top button