Camioane

Primul Volvo FH din noua generație livrat în România

El a fost comandat de compania Brandon Impex.

Primul camion Volvo FH de serie din noua generație a ajuns în România. El urmează să fie livrat companiei Brandon Impex, specializată în transport frigorific.

Volvo Trucks a lansat anul trecut o nouă generație de camioane, iar la începutul lunii martie a demarat și producția de serie. Primul Volvo FH de serie din noua generație tocmai a ajuns în România și urmează să fie livrat de la Volvo Trucks Center Timișoara către compania Brandon Impex, un client fidel al mărcii.

Primul Volvo FH din noua generație livrat în România

Compania specializată în transport frigorific are o flotă de peste 30 de camioane, toate Volvo și cu un nivel superior de echipare. Nici noul camion nu face excepție: cabina vopsită negru perlat, scaune cu tapițerie de piele și pachet I-Save cu motor turbo compound de 500 CP.

Volvo Trucks susține că noul FH I-Save aduce economii de carburant de până la 10% față de o versiune FH convențională.

VEZI ȘI: Waberer’s își înnoiește flota cu 440 de camioane din noile generații Volvo și Renault

Noile modele Volvo FH vin cu o interfață îmbunătățită, cu panou de instrumente digital și un ecran multimedia mutat mai înspre șofer. De asemenea, siguranța crește datorită unor funcții noi, precum farurile LED cu faza lungă adaptivă.

Camioanele Volvo din noua generație au putut fi comandate începând cu luna septembrie. Noul FH s-a bucurat de un interes puternic, cu peste 12.000 de unități comandate doar anul trecut.

Din aceeași categorie...

Back to top button