CamioaneȘtiri

Producătorul austriac de bere Stiegl livrează în Salzburg cu un camion electric MAN TGM

Prezent pe piața berii încă din 1492, producătorul austriac de bere Stiegl reduce emisiile de CO2 din cadrul operațiunilor de livrare, utilizând un camion electric MAN TGM E 25.360.

Producătorul austriac de bere Stiegl nu doar că încearcă să treacă treptat la noile metode de transport cu zero emisii, dar fabrica este una dintre cele mai curate.

Producătorul austriac de bere Stiegl livrează în Salzburg cu un camion electric MAN TGM

Un litru de bere fabricat de compania austriacă produce 232 de grame de CO2, iar această valoare este una dintre cele mai mici din sector.

În calitate de membru al consiliului austriac pentru o logistică sustenabilă (CNL), decizia de a utiliza în cadrul operațiunilor de livrare un camion electric a fost extrem de simplă, iar produsele MAN s-au dovedit potrivite pentru producătorul austriac de bere.

Iar pentru că Stiegl militează pentru o amprentă de CO2 cât mai mică, în ultimii ani, oficialii companiei au făcut ca toată flota disponibilă să respecte normele de poluare Euro VI.

Mai mult, există și două trăsuri trase de cai cu ajutorul cărora berea este livrată în apropiere de fabrica Stiegl.

VEZI ȘI: Șofer de camion român prins sub influența alcoolului și a drogurilor la volan în Germania

Prin acestă mutare, Stiegl a devenit primul producător de bere care deține în flotă un camion electric pentru livrarea produselor. Camionul electric MAN TGM E 25.360 se descurcă excelent și nu au fost înregistrate probleme nici pe partea de autonomie și nici la nivel tehnic.

Producătorul austriac de bere Stiegl livrează în Salzburg cu un camion electric MAN TGM

MAN TGM E 25.360 are un motor electric care produce 360 de cai putere și o baterie cu o capacitate de 44 kWh.

Mulțumită pachetului de acumulatori oferit de bavarezi, energia înmagazinată este suficientă pentru ca vehiculul să parcurgă până la 140 de kilometri zilnic.

Din aceeași categorie...

Back to top button