ȘtiriTrailer

Producătorul de remorci Kässbohrer va participa la NUFAM 2021

Producătorul de remorci Kässbohrer va expune la NUFAM 2021 trailerul cu platformă joasă cu două axe K.SLL 2, semiremorca basculabilă K.SKS 24 și silozul basculant K.SSK 60.

După o lungă perioadă de interacțiune digitală cauzată de pandemia de coronavirus, în timpul căreia Kässbohrer a lansat seminarul online K-Talks, târgul virtual și și-a îmbunătățit serviciile post-vânzare, producătorul de remorci va participa fizic la târgul NUFAM 2021, care va avea loc în perioada 30 septembrie – 3 octombrie în Karlsruhe, Germania.

Producătorul de remorci Kässbohrer va participa la NUFAM 2021

Astfel, Kässbohrer va expune cele mai recente dezvoltări ale celei mai largi game de produse din Europa, care cuprinde peste 22 de tipuri de vehicule.

La standul producătorului de remorci de la NUGAM 2021, vizitatorii vor putea vedea trailerul cu podea joasă cu două axe K.SLL 2, semiremorca basculabilă din oțel K.SKS 24 și silozul basculant K.SSK 60.

VEZI ȘI: Thermo King lansează agregatul ultrasilențios Advancer Whisper Pro

Cu o construcție robustă și puternică, respectiv o gardă la sol redusă, trailerul Kässbohrer K.SLL 2 este soluția perfectă pentru transportul greu de mărfuri vrac cu sarcină mare.

Producătorul de remorci Kässbohrer va participa la NUFAM 2021

Proiectată ingenios, semiremorca basculabilă Kässbohrer K.SKS 24 are un șasiu de înaltă rezistență și suprastructură din oțel Hardox cu podea în formă de V. De asemenea, K.SKS 24 este echipată cu un cilindru cu trepte cu o capacitate de ridicare de 250 bari, care permite o descărcare sigură și rapidă a 24 de metri cubi de material transportat.

Cu un volum de 60 de metri cubi și o greutate proprie de 6.000 kg, silozul basculant K.SSK 60 este exemplu perfect de Kässbohrer „Enginuity”, aceasta fiind cea mai ușoară remorcă de pe piață din clasa sa. Kässbohrer K.SSK 60 vine cu unghiuri de curgere îmbunătățite și suprafețe netede din aluminiu, pentru a permite un flux continuu și ușor al materialului transportat.

Din aceeași categorie...

Back to top button