ȘtiriTrailer

Producătorul de trailere Broshuis a anunțat că oprește temporar producția

Producătorul olandez de trailere Broshuis BV a anunțat că oprește temporat producția, din cauza pandemiei de coronavirus.

”Stay strong and healthy”, acesta este mesajul prin care producătorul olandez de trailere Broshuis BV a anunțat că, pe 30 martie, oprește temporar producția de trailere de transport special și semiremorci multifuncționale de transport containere.

Producătorul de trailere Broshuis a anunțat că oprește temporar producția

Producătorul olandez de trailere spune că această decizie vine ca urmare a măsurilor adoptate de guvernului olandez privind combaterea răspândirii coronavirus, care fac imposibilă desfășurarea activității de producție, dar și a lipsei de componente esențiale și a perturbărilor majore care au apărut în lanțul de furnizori și logistică, ca urmare a crizei COVID-19 în Europa.

”Munca cu piese grele în combinație cu regula distanței între muncitori de 1.5 metri face ca munca în siguranță să fie pur și simplu imposibilă”, spune Pieter-Bas Broshuis.

Acesta a mai spus că serviciile de mentenanță și întreținere, precum și cel de piese de schimb vor rămâne la dispoziția clienților companiei, afectați de criza provocată de COVID-19.

VEZI ȘI: Germania a ridicat unele restricții privind cabotajul până pe 20 septembrie

Broshuis se așteaptă să reia producția la începutul lunii mai, însă acest termen va depinde de modul cum va evolua criza epidemiologică.

Vă reamintim că, DAF a închis joi, 19 martie, uzina din Eindhoven (Olanda), și de luni, 23 martie, uzinele din Westerlo (Belgia) și Leyland (Marea Britanie). Angajații care nu au treabă cu producția vor lucra de acasă, iar rețeaua de dealeri și service nu este afectată de această încidere.

Din aceeași categorie...

Back to top button