Știri

Krone este prezent la a patra etapă FIA ETRC de la Nurburgring

Etapa de curse de camioane de la Nurburgring este considerată a fi cea mai importantă din întregul calendar FIA ETRC.

La fel ca în ultimii ani, producătorul german de semiremorci Krone este prezent pe circuitul german cu un stand special dedicat fanilor.

Krone este prezent la a patra etapă FIA ETRC de la Nurburgring

Într-o manieră deja dovedită, Krone va oferi diverse articole speciale pentru șoferi și entuziaști ai sportului cu motor la prețuri atractive în Shop Box.

Un alt punct culminant la standul Krone este o așa-numită Social Booth – o cutie foto în care vizitatorii pot crea fotografii și/sau clipuri video pe loc și le pot distribui pe rețelele sociale.

Mai mult decât atât, Krone organizează și o tombolă cu premii.

Utilizatorii care vor primi cele mai multe aprecieri (Like) pentru pozele realizate în Social Booth vor primi câte o copie a jocului video „FIA Truck Racing Championship” dezvoltat de Bigben Interactive.

O altă premieră constă în lansarea asociației PROFI (Pro Driver Image).

VEZI ȘI: Detalii complete despre noile Renault Master și Renault Trafic

Obiectivele asociației sunt creșterea gradului de apreciere a profesiei de conducător auto profesionist, îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru șoferi și imaginea generală a logisticii, precum și promovarea pregătirii și calificării șoferilor profesioniști în transportul de mărfuri și călători.

În acest context, fondatorii asociației vor distribui materiale informative detaliate cu privire la standul lor. Etapa de Truck Grand Prix de la Nurburgring are loc pentru a 34-a oară și anual adună peste 117.000 de vizitatori.

Din aceeași categorie...

Back to top button