Producătorul MAN prezent în cadrul AgriPlanta 2016

MHS Truck & Bus și MAN Finance

Deși nu este cel mai bun an pentru agricultura din România, MHS Truck & Bus și MAN Finance se declară mulțumiți de prezența în cadrul târgului AgriPlanta 2016, organizat pe o suprafață de 36 de hectare la Fundulea, jud. Călărași.

Respectând tradiția ultimilor ani, MHS Truck & Bus Group, importatorul şi distribuitorul general al vehiculelor comerciale MAN în România a fost prezent cu stand în cadrul AgriPlanta – RomAgroTec, cea mai mare platformă de comunicare pentru fermieri și expoziție agricolă în câmp din România, care a adunat în acest an peste 210 firme participante și aproximativ 14.000 de vizitatori.

În cadrul celor 100 de metri pătrați ai standului din cadrul expoziției de la Fundulea, MHS Truck & Bus Group alături de MAN Finance Powered by Porsche Finance Group Romania a expus oferta sa de vehicule noi și second-hand dedicate activităților de transport din agricultură, alături de soluții competitive de finanțare si asigurare.

Producătorul MAN prezent în cadrul AgriPlanta 2016

La standul MAN, clienții și potențialii clienți au putut vedea expuse două autocamioane MAN TGX ale diviziei MAN Rulate, departamentul de vehicule comerciale rulate al Grupului, precum și un autocamion nou, MAN TGX 18.440 4×2 BLS cu motor D2676LF46 Euro VI ce dezvoltă 440 CP și un cuplu maxim de 2.100 Nm transmis unei cutii manuale ZF S 222 DD cu 16 trepte. În ceea ce privește dotările, camionul are cabină XL cu lățimea de 2.44 m prevăzută scaun cu suspensie pneumatică pentru șofer și pachet aerodinamic. În plus, camionul are bara față metalică, discuri de frână pe ambele punți, anvelope Michelin 315/80 R22.5 și este echipat cu sistemul electronic de frânare MAN BrakeMatic.

Sub motto-ul, “Alegi un vehicul rulat MAN și profiți de oferta de finanțare”, MAN Finance, marcă a Porsche Finance Group România, a fost prezent în cadrul târgului de la Fundulea cu oferte si promotii competitive, atat pentru vehicule MAN noi cat si rulate. Cea mai recent lansata oferta de finanțare este dedicata gamei  de vehicule rulate si promoveaza dobanzi speciale (4,49% variabila) (4,79% fixă) la finantarea in euro prin leasing financiar Clasic.

VEZI ȘI: Anvelopele Pirelli prima echipare pentru camioanele MAN

Oferta prezentă în cadrul târgului AgriPlanta – RomAgroTec este valabilă până la 30 septembrie 2016 ,  aceasta supunându-se unor termeni și condiții. Proiectul MAN Finance este creat de MHS Truck & Bus Group împreună cu Porsche Finance Group România pentru a oferi servicii complete de finanțare și asigurare pe segmentul vehiculelor comerciale grele MAN.

Pe toată perioada târgului, la standul MHS Truck & Bus Group, au fost prezenți consilieri de vânzări care au stat la dispoziția celor interesați, oferindu-le informații atât despre autocamioanele expuse în cadrul târgului cât și despre întreaga gamă de autocamioanele MAN.

Alături de produsele MHS Truck & Bus Group și MAN Finance, clienții beneficiază de un pachet integrat de servicii disponibile prin intermediul centrelor de competenţă din Bucureşti – Militari & Otopeni, Braşov, Cluj, Sibiu, Constanţa, Timişoara şi Bacău. În plus, clienţii beneficiază de asistenţă service şi prin cei cinci parteneri de service ai grupului din Baia Mare, Oradea, Piatra Neamţ, Slatina şi Iaşi.

În cadrul AgriPlanta – RomAgroTec 2016, MHS Truck & Bus Group nu a uitat nici de fanii mărcii MAN, astfel că, cei care au vizitat standul s-au putut înscrie la tombola cu premii personalizate cu însemnele “Leului” bavarez.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker