Știri

Produse Apple în valoare de 5.6 milioane de euro furate dintr-un camion în Marea Britanie

Produse Apple în valoare de 5.6 milioane de euro furate dintr-un camion într-un jaf pe M1 în Marea Britanie. Șoferul și agentul de pază au fost imobilizați de către bandiți.

Pe 10 noiembrie, mai multe produse Apple, printre care iPhone 11s, AirPods și Apple Watch, în valoare de 5.6 milioane de euro au fost furate dintr-un camion într-o acțiune de jaf.

Produse Apple în valoare de 5.6 milioane de euro furate dintr-un camion în Marea Britanie

Conform poliției din Northamptonshire, jaful a avut loc pe breteaua de ieșire spre sud la ieșirea18 de pe M1 și a durat mai puțin de 15 minute.

Conștientă de riscuri, compania de transport avea angajat un agent de pază care se afla în cabină în momentul jafului. Totuși, atât acesta, cât și șoferul au fost imobilizați și legați de către bandiți, care ulterior au condus camionul către Eldon Close din Crick, unde semiremorca a fost transferată către „un alt camion care aștepta”.

Al doilea camion a fost găsit mai târziu în Lutterworth, Leicestershire, unde se crede că cei 48 de paleți cu produse Apple au fost încărcați într-un al treilea vehicul.

VEZI ȘI: 1053 de încălcări a legislației care interzice efectuarea repausului săptămânal normal în cabină

Poliția a spus că dorește să vorbească cu toți cei care au văzut „numărul de înmatriculare al vehiculului sau cu cei care ar putea avea imagini din zonă surprinse de camerele de bord”. De asemenea, anchetatorii vor să vobească cu toți cei „cărora li s-ar fi putut oferi produse Apple de vânzare în circumstanțe neobișnuite”.

Îndrăznețul jaf s-a întâmplat în perioada în care magazinele se pregăteau pentru ”Goana după cadoul de Crăciun”.

Din aceeași categorie...

Back to top button