Produsele ExxonMobil sunt certificate cu licenta dexos

ExxonMobil a anuntat ca principalele sale produse, inclusiv Mobil 1, sunt certificate la nivel global cu licenta
dexos. Noile produsele ExxonMobil cu licenta dexos sunt in conformitate cu specificatiile General Motors pentru uleiuri de motor. Consumatorii le vor putea recunoaste dupa logo-urile dexos1 si dexos2 inscriptionate pe etichete.

Produsele indeplinesc cerintele motoarelor diesel si pe benzina utilizate in automobilele GM din intreaga lume.
In plus, ExxonMobil a anuntat ca a semnat un acord prin care va continua sa fie furnizorul de lubrifianti pentru
reteaua din SUA a comerciantilor General Motors in urmatorii 5 ani, prelungind relatia de peste 20 de ani a celor 2 companii de pe continentul american.

Produsele ExxonMobil sunt certificate cu licenta dexos

„Am lucrat cu GM de multa vreme si ne dorim ca aceasta alianta sa contribuie la o crestere continua”, a spus David Tsurusaki, manager strategic al aliantei globale, ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Company.

„ExxonMobil este furnizor pentru reteaua de comercianti General Motors din SUA de mai bine de 20 ani si a extins aceasta experienta la nivel mondial prin intermediul comerciantilor si afiliatilor GM. Certificarea cu licenta dexos1 si dexos2 demonstreaza angajamentul nostru fata de GM si clientii sai din întreaga lume”.
„Pentru General Motors, continuarea parteneriatului pe termen lung cu ExxonMobil este un motiv de mândrie. Vom putea oferi clientilor nostri acces la uleiuri de motor de calitate înalta, care îndeplinesc cerintele riguroase ale uleiurilor de motor la nivel global”, a declarat Steven Kemp, General Motors Group Manager pentru combustibili, lubrifianti, lichide si laboratoare chimice. (sursa foto: guardian.co.uk)

Follow #infotrucker