CurieratȘtiri

Programul companiilor de curierat de 1 decembrie 2023

Ai trimis un colet sau ai comandat ceva online în această perioadă? Produsul ar putea ajunge mai târziu la destinație din cauza zilelor libere ale curierilor. Vezi mai jos programul companiilor de curierat de 1 decembrie 2023.

Programul companiilor de curierat de 1 decembrie 2023: Fan Courier

Fan Courier, cea mai mare companie de curierat din România, a anunțat că angajații săi vor lucra normal joi (30 noiembrie), dar vor fi liberi în ziua de vineri (1 decembrie). Curierii vor relua livrările luni (4 decembrie). Pe toată această perioadă, la FANbox se vor efectua predări și ridicări de colete.

Programul companiilor de curierat de 1 decembrie 2023: Cargus

Cargus a anunțat că angajații săi vor fi liberi vineri (1 decembrie), dar vor avea program normal joi (30 noiembrie). Curierii vor reveni pe traseu luni (4 decembrie).

Program curieri de 1 decembrie: DPD România

DPD a anunțat că ziua de vineri (1 decembrie), dar 30 noiembrie este zi cu program normal de livrări.

VEZI ȘI: București – Brașov și retur cu un camion electric, în condiții de iarnă

Program curieri de 1 decembrie: Sameday Courier

Sameday Courier a anunțat că angajații săi vor avea program scurt în data de 30 noiembrie, după care vor intra în vacanță pentru perioada 1-3 decembrie. Curierii vor relua livrările luni (4 decembrie).

Program curierat de 1 decembrie: GLS România

GLS România a anunțat că, pe 30 noiembrie, curierii săi vor efectua livrări/ridicări de colete. Pe 1 decembrie va fi zi liberă: depozitele vor fi închise și nu se vor efectua livrări/ridicări. Atât pe 30 noiembrie, cât și pe 1 decembrie, birourile GLS vor fi închise. Curierii vor relua programul normal de lucru luni (4 decembrie).

Din aceeași categorie...

Back to top button