Logistica

Programul companiilor de curierat de 1 iunie

Ai trimis un colet sau ai comandat ceva online în această perioadă? Produsul ar putea ajunge mai târziu la destinație din cauza zilelor libere ale curierilor. Vezi mai jos programul companiilor mari de curierat din România de 1 Iunie.

Programul companiilor de curierat de 1 Iunie: Fan Courier

Programul companiilor de curierat de 1 iunie

Fan Courier, cea mai mare companie de curierat din România, a anunțat că angajații vor lucra normal atât pe 31 mai, cât și pe 1 iunie. Astfel, nu vor apărea pauze de livrări, dar cel mai probabil vor apărea reprogramări pentru clienții care nu sunt găsiți la adresa de livrare.

Program curierat de 1 Iunie: Cargus

În schimb, Cargus a anunțat că angajații companiei vor fi liberi de 1 iunie. Astfel, expedițiile preluate luni (31 mai) vor fi livrate începând de miercuri (2 iunie).

  • luni (31 mai): program normal
  • marți (1 iunie): zi liberă
  • miercuri (2 iunie): program normal

Program curieri de 1 Iunie: DPD

De asemenea, DPD a anunțat că angajații din România vor fi liberi în data de 1 iunie. Expedițiile preluate luni (31 mai) vor fi livrate începând de miercuri (2 iunie).

VEZI ȘI: DPD Elveția a început să opereze un camion electric cu autonomie de 760 km

  • luni (31 mai): program normal
  • marți (1 iunie): zi liberă
  • miercuri (2 iunie): program normal

Program curieri de 1 Iunie: Sameday Courier

Sameday Courier nu a anunțat deocamdată un program special pentru data de 1 iunie. De multe ori, curierii Sameday lucrează și în zilele de sărbătoare legală.

Din aceeași categorie...

Back to top button