Programul Fleet First în România

Programul Fleet First

În România sunt înscriși în programul FleetFirst peste 100 de operatori, cu peste 6000 de vehicule asistate de Goodyear prin acest proiect de management al anvelopelor, partea de service-are fiind acoperită prin rețeaua europeană Truck Force.

Pe plan local, această rețea cuprinde 56 de puncte de service care oferă o gamă completă de produse, servicii și soluții pentru flote. Acoperirea este națională, fiind prezentă în fiecare reședință de județ alături de alte orașe importante din țară. În Europa sunt peste 2000 de puncte service Truck Force.

Programul FleetFirst este dedicat tuturor transportatorilor indiferent de dimensiunea flotei. Prin FleetFirst înţelegem 4 mari piloni: Service Line 24h, Fleet OnLline Solutions, Truck Force şi Retreading – Multiple Life Concept.

Programul Fleet First în România

Service Line 24h: servicii de asistență 24 din 24 de ore, 365 de zile pe an pe teritoriul Europei Fleet OnLline Solutions: platforma online pentru monitorizare şi mentenanţă a flotei

Truck Force: reţea pan-europeana de service care include peste 2000 de puncte la nivel european Retreading – Multiple Life Concept: soluţii de reşapare de înaltă calitate realizate în fabricile proprii Goodyear ce permit extinderea vieţii anvelopei şi reducerea costurilor de exploatare.

Prin programul Fleet First, Goodyear oferă, alături de produse care ating cel mai înalt standard tehnologic, servicii complexe în vederea optimizării costurilor operaționale ale flotelor. Fleet Online Solututions este un sistem online de management al flotei care ănregistrează toate informațiile referitoare la anvelopele camionului/autobuzului/autocarului oferind în timp real rapoarte specifice privind indicatorii de performanță, iar aceste soluții au fost gândite să vină în ajutorul operatorilor de flote pentru o mai bună productivitate și o performanță sporită a flotelor de transport rutier.

Follow #infotrucker