Dakar RallyȘtiri

Prologul Dakar Rally 2016 marcat de accidentul chinezoaicei Guo Meiling

Cel puțin 10 persoane au fost rănite, cinci dintre acestea foarte grav, după ce Guo Meiling a fost scăpată de sub control mașina sa în cadrul prologului Dakar Rally.

Conform AFP, un baiat în vârstă de zece ani și tatăl acestuia în vârstă de 34 de ani sunt cei mai grav răniți, după ce chinezoaica Guo Meiling a scăpat controlul Mini-ului său în cadrul etapei de deschidere a Dakar Rally 2016 desfășurată între Buenos Aires și Rosario. Guo Meiling a intrat în plin în fanii aflați pe marginea probei în apropiere de orașul Arrecifes în timpul prologului Dakar Rally, imediat după incident, proba de 10 kilometri fiind anulată.

Directorul cursei, Etienne Lavigne, a declarat că două persoane au fost evaluate ca „urgențe absolute”, una dintre acestea fiind rănită la cap și la piept. Alte trei persoane au fost evaluate ca „urgențe relative”, alți cinci spectatori suferit leziuni minore. La fața locului au ajuns patru elicoptere, trei vehicule de curse medicale și opt ambulanțe care au transportat răniții la spital.

Prologul Dakar Rally 2016 marcat de accidentul chinezoaicei Guo Meiling

Dakar Rally a fost reluat astăzi cu prima etapă programată între Rosario și Villa Carlos Paz.

accident dakar guo

Cei 346 de concurenți vor trebui să parcurgă peste 9.000 de kilometri prin Argentina și Bolivia înainte de a trece linia de sosire pe 12 ianuarie în Rosario.

VEZI ȘI: EVM Rally Team pregătită de startul în Dakar Rally 2016

Sebastien Loeb, de nouă ori campion mondial de raliuri, a debutat în Dakar Rally în acest an la bordul unui Peugeot 2008.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button